ROMANA ZA TELEGRAF: Alkohol neću piti na "Farmi", ali sam zato ponela tablete! (FOTO)

"Najteže će mi pasti neprijatni mirisi i kupanje u buretu, ali ja ću da zavedem red, ne može bez higijene! "Farma" posle mene neće biti ista", rekla je pevačica koja priznaje da je u rijaliti ušla zbog para

  • 3

Neočekivana učesnica najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima svakako je bila Romana Panić, koja je za Telegraf otkrila da posle nje "Farma" neće biti ista, ali i da se na ovaj korak odlučila zbog novčane svote koju nije mogla da odbije.

Pevačicu su, kako kaže, da uđe na imanje zvali čak pet puta, da bi se tek na šesti poziv odazvala, i to samo zbog sume koju joj je produkcija ponudila.

- Da li sam ušla zbog novca - ne.  Da, ne, da! - ipak je priznala Banjalučanka, mada o famoznoj svoti nije želela da priča dok ne izađe sa "Farme".

Publika je prilično ostala zatečena njenim ulaskom, kao i pevačicini prijatelji koji su bili prilično zatečeni Romaninom odlukom.

- Svi su šokirani mojim uslaskom, ovo je nešto potpuno novo, ne znam gde idem, veliki mi je izazov da budem ovde. Mnogi su se žalili da me nema nigde, da dugo nisam prisutna u medijima, e pa evo, spremna sam da dokažem da sam zaista tu, a u rijalitiju ću se predstaviti kakva zaista jesam, i to mi je cilj - ispričala je pevačica za Telegraf.

Dosta bivših "farmera" komentarisalo da u teškim psihološkim uslovima, kakvi su na "Farmi", ne može da se opstane bez alkohola, a Romana na to kaže da se alkoholu ipak neće predati, već da za to ima drugo rešenje.

- Alkohol ne dolazi u obzir, ali imam neke tablete za spavanje, koje su na biljnoj bazi i za koje se nadam da će mi pomoći. Ovo je veliki izazov i test za mene - iskrena je bila Panićeva.

Uz to, zgodna Banjalučanka odlučno ističe da posle nje "Farma" više neće biti ista, i da će na imanju uvesti pravila o čistoći.

- Najteže će mi pasti nehigijena i kupanje u buretu, i ako budu neki neprijatni mirisi, ali ja ću da zavedem red, ne može bez higijene! - uz osmeh je pričala pevačica.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    3. septembar 2013 | 06:55

    Kad se setim kad je krenula sa prvim pesmama na pinku pre 15 godina kako je bila smesna, ko muško, sad super izgleda.

  • Deksi

    3. septembar 2013 | 02:56

    Dali ova zna kolko je glupa ili se samo pravi???

  • GoranM

    3. septembar 2013 | 11:44

    Ti ćeš o higijeni.. . Jednom sam, u kineskom restoranu preko puta Pinka, neposredno posle Romane i drugarica seo za sto koji konobari nisu stigli da srede. Kao da su svinje jele.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA