TEHNO BARON SE VRAĆA U BEOGRAD: Dejv Klark nastupa 27. septembra

Jedan od najboljih svetskih tehno di-džejeva Dejv Klark nastupiće u bašti Sava Centra. Prvi kontigent karata po promo ceni je prodat, a sada karte koštaju 800 dinara

  • 0

Prvi kontigent karata za nastup jednog od najboljih svetskih tehno Di-džejeva Dejv Klarka, koji će 27. septembra na "Heineken Lucky Records" partiju zatvoriti letnju sezonu u bašti Sava centra, po ceni od 600 dinara je prodat i ulaznice sada koštaju 800 dinara.

Cena karte će do dana žurke postepeno skakati. Od 8. septembra karte će u pretprodaji biti 1.000 dinara od 15. septembra 1.200, dok će na ulazu moći da se kupe za 1.500 dinara.

Pretprodaja karata: Bilet Servis, Beogradska Arena, TC Ušće (Info pult), Dom Omladine, Dom Sindikata i knjižare Vulkan i Delfi. Online prodaja i naručivanje preko sajta www.eventim.rs.

Inače. čuveni "tehno baron" se vraća u Beograd posle godinu dana i nezaboravne žurke u KPGT-u, koju je i sam opisao kao jednu od najboljih u karijeri, pa se s pravom očekuje novi tehno spektakl.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA