RADIJSKI FESTIVAL 2013: I narodnjaci i zabavnjaci!

Na šestom festivalu muzike svoje novitete predstaviće poznata imena zabavne ali i narodne muzike, među kojima su i Željko Vasić, Goca Tržan, Ivana Selakov, Saša Matić i drugi

  • 2

Ove jeseni će, nakon tri godine pauze, šesti put biti održan Radijski festival na kome će učestvovati brojni muzičari, dok će ljubitelji zabavne, narodne i strane muzike moći da omiljene hitove preslušavaju na frekvencijama "Radija S", "Pingvina" i "Gradskog radija".

Pored noviteta koji će svoju promociju imati na Radijskom festivalu, "Radio S" će promovisati i najveće hitove domaće pop-rok muzike, Radio "Pingvin" narodnu domaću i pop muziku, a "Gradski radio" najbolju stranu muziku, po kojima su ove radio stanice prepoznatljive.

Tradicionalni okvir ovog popularnog festivala malo je izmenjen, stoga će dosadašnji konkurs za pesme zameniti noviteti dobro poznatih imena kao što su Željko Vasić, Bojan Marović, Crvena jabuka, Goca Tržan, Željko Samardžić, Neverne bebe i MVP, Dženan Lončarević, Frajle feat. Gramophonedzie i Dado Glišić, u čijim numerama će publika uživati na talasima "Radija S".

Takođe, za sve ljubitelje narodne muzike, poznati pevači Ivana Selakov, Nemanja Stevanović, Jelena Kostov, Lexington bend, Milan Stanković, Saša Matić predstaviće svoje nove pesme na šestom Radijskom festivalu.

Ove godine se ovoj manifestaciji priključuje i "Gradski radio", koji će na svojoj frekvenciji ispratiti popularnu stranu muziku.

Izmenjen je i princip glasanja, te se ovoga puta neće glasati za novitete, već će oni biti samo izvedeni na koncertima završnih večeri.

Takođe, posetom sajta www.radijskifestival.rs slušaoci će moći da glasaju za muziku koju najviše vole da slušaju na "Radiu S", "Pingvinu" i "Gradskom Radiju" i na taj način će moći da kreiraju muzički program završnih večeri i takođe osvoje karte.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ete

    4. septembar 2013 | 10:04

    milan stankovic pjeva narodnu muziku,od kada,sta je sa vama ljudi,koja je je njegova pjesma narodna

  • Lykk

    3. septembar 2013 | 21:52

    ovaj plakat je katastrofa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA