FARMA: Maneken popio vijagru, ostao bez seksa!

"Ako večeras bude seksa, meni zahvalite", rekla je Buđićeva, kada je Boris na njen nagovor popio pilulu za potenciju

  • 6

Zgodnog manekena Borisa Stamenkovića, koji se svojevremeno slikao obnažen za jedan časopis, isprovocirala je starleta Anastasija Buđić da popije tabletu za potenciju naočigled svih farmera, što je on i uradio, međutim, uzalud budući da od seksa nije bilo ni "s".

Naime, starleta je podsetila Borisa da je obećao da će popiti tabletu sponzora "Farme", te je on, kako bi ispoštovao rečeno, sebe počastio ovim stimulansom za potenciju, dok su ga ukućani zbunjeno gledali.

- Ako večeras bude seksa, meni zahvalite - rekla je Buđićeva, međutim, tokom večeri se, na manekenovu žalost, ništa uzbudljivo nije desilo.

Maneken je nedavno izjavio da  mu se dopada farmerka Jelena Jovanović, za čijim telom su "balavili" brojni muškarci koji su je gledali na stranama "Plejboja", međutim, ona ga je potpuno ohladila jer, kako kaže, voli starije muškarce.

Ostaje nejasno da li je mišićavi maneken popio vijagru zbog problema sa svojim "ponosom" ili je samo hteo da Jovanovićevoj raspali maštu i navede je na bezobrazne misli, dok je za seks potpuno izvisio.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA