Brenin sin snima u Holivudu! (FOTO)

"Glumački prvenac! Velika je čast glumiti sa Lijem", napisao je Filip Žvojinović na Tviteru, gde se pohvalio fotografijom sa košarkašem Boston Seltiksa Kortnijem Lijem ispred filmskog platna

  • 3

Sin nekadašnjeg tenisera Bobe Živojinovića iz prvog braka, ujedno i posinak pevačice Lepe Brene, Filip Živojinović pohvalio se početkom svoje glumačke karijere, te je u to ime na društvenim mrežama okačio fotografiju sa snimanja u društvu američkog košarkaša Kortnija Lija.

Filip trenutno živi u Los Anđelesu, gde je zaposlen u poznatoj filmskoj kući "Relativiti medija", te često ima prilike da sarađuje sa velikim holivudskim imenima, a odnedavno se i sam našao u jednoj filmskoj ulozi.

On se ispred zelenog platna za snimanje slikao sa poznatim košarkašem Boston Seltiksa Kortnijem Lijem, i uz veliko oduševljenje fotografiju objavio na internetu.

- Glumački prvenac! Velika je čast glumiti sa Lijem - napisao je Bobin naslednik.

Najstariji Živojinovićev sin je u vezi sa glumicom Majom Mandžukom, sa kojom se nedavno pojavio na proslavi Bobinog 50. rođendana.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA