ŠOK: Veliki hit Get lucky je plagijat? (VIDEO)

Ovogodišnji hit koji je osvojio slušaoce širom sveta, po svemu sudeći, kopija je pesme "Robot Dance" koju na gitari izvodi Korejac Zak Kim još 2011. godine

  • 5

Pesma koja se ove godine najviše vrtela na radio i TV stanicama, kao i internet kanalima širom sveta zasigurno jeste numera "Get lucky" grupe "Daft Punk", međutim, na društvenim mrežama je počela da se širi slična verzija ove pesme, koja je, ako je sudeći po Jutjubu, nastala još 2011. godine, što ovaj planetarni hit svrstava među plagijate.

Naime, na internetu je aprila 2011. godine osvanula izvedba Korejca Zak Kima numere pod nazivom "Robot Dance" na gitari, koja neodoljivo podseća na hit pesmu grupe "Duft Punk", te su brojni slušaoci osudili čuvenog producenta Najla Rodžersa da je "Get lucky", koji je objavljen aprila 2013. godine, zapravo plagijat.

Pošlušajte obe verzije i procenite sami:

O tome koliko je ova numera poznata, svedoči video u kome naš popularni pevač Džej Ramadanovski izvodi ovaj hit na jednom nastupu.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hhahahahahahaha

    6. septembar 2013 | 13:15

    O tome koliko je ova numera poznata svedoči video u kome naš popularni pevač Džej Ramadanovski izvodi ovaj hit na jednom nastupu.

  • cole

    6. septembar 2013 | 15:56

    koliko Vi nemate pojma!

  • Sanja

    7. septembar 2013 | 13:44

    ma bre sta ste se istripovali, nema to veze jedno sa drugim... ne dirajte mi pesmu, najbolja je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA