• 13

Rijana opsednuta vanzemaljcima

- Dok sam odrastala na Barbadosu, sa ocem sam sedela na terasi i gledala u nebo ne bih li videla svemirski brod. Znam da ima života izvan Zemlje i spremna sam na susret s drugom vrstom - rekla je pevačica

  • 13

Pevačica Rijana potpuno je opsednuta vanzemaljcima i unajmila je agenta koji svakodnevno prati njihova kretanja i posle je o tome izveštava. Problematična pevačica oduvek je verovala da mala, zelena stvorenja žive i da će nekada doći da nas posete.
- Agent i pevačica se sastaju u restoranu u Nevadi i vode iscrpne razgovore o invaziji vanzemaljaca. Misteriozni agent tvrdi da može da skenira sva kretanja na nebu i da prepozna "male zelene"- rekao je Rijanin prijatelj.

Pevačica nije otkrila koliko novca izdvaja za agenta koga zove "skener neba", ali otkriva da će oni jednog dana sleteti na Zemlju.
- Dok sam odrastala na Barbadosu, sa ocem sam sedela na terasi i gledala u nebo ne bih li videla svemirski brod. Obožavala sam seriju "Dosje X". Htela sam da budem kao Skali. Znam da ima života izvan Zemlje i spremna sam na susret s drugom vrstom - rekla je Rijana.
(A. Č./ Entertainment Stars)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    Hahaha spremna da se sretne sa drugom vrstom. Pa ti si druga vrsta

  • wwwww

    film - battleship. glumi jednu od uloga. tema - vanzemaljci. isto ovo je rekla i u pomenutom filmu.

  • ДАШОНИ

    ХАХХААХХААХХХ ХАХХАХА " А ДА МАЊЕ ПУШИШ ГАНЏУ , НЕ БИ ТИ СЕ ВАНЗЕМАЉЦИ ПРИКАЗИВАЛИ

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima