DŽEJ: Sanjam o beloj ženi!

- Nisam rekao da je san svakog Roma žena bele puti, već da je moj. Kada bih pisao knjigu, zvala bi se upravo tako "Bela žena" - ispričao je pevač i dodao da je tokom života bio sa nekoliko pripadnica lepšeg pola bele puti

  • 1

Čuveni pevač narodne muzike romskog porekla Džej Ramadanovski, otvorio je dušu u emisiji "Gold mjuzik" gde je priznao da mašta o ženi bele puti, ali da mu je istinska velika ljubav ipak bila njegova bivša supruga.

Pevač je rekao da bi, ukoliko bi nekada napisao knjigu o svom životu, to delo nazvao "Bela žena", i istakao da je tokom života bio sa nekoliko pripadnica lepšeg pola bele puti.

- Nisam rekao da je san svakog Roma bela žena, već da je to moj san. Kada bih napisao knjigu, zvala bi se upravo tako "Bela žena" - rekao je Džej i dodao da se nikad zbog lepšeg pola nije potukao.

Uz to, pevač se osvrnuo i na svoj dugogodišnji brak, u kome ima dvoje dece, a koji je okončan razvodom, i otkriva je je njegova nekadašnja supruga, u stvari, bila ljubav njegovog života.

- Ne znam da li bih se ponovo ženio. Velika je to obaveza, a imam i dvoje dece. A prvo treba naći ženu koja će me izdržati. Ne znam kako me je i moja bivša žena toliko godina izdržavala jer nisam nikada bio kući - iskren je bio pevač.

Pored romantičnih momenata, Ramadanovski se osvrnuo i na svoj buran život iz mlađih dana, kada je zbog teškog detinjstva krao po pijaci, i završavao u zatvoru, dok sada skromno ističe da je dobio više nego što je zaslužio.

- Ne treba meni mnogo. Ali kakav sam život imao, meni je Bog dao dosta, pa i previše. Bilo je džeparenja po pijaci, ali danas to nikako ne bih radio - ispričao je Džej.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA