LEKSINGTON BEND: Baba nas je koštala finala na Radijskom festvalu! (FOTO)

Priikom učešća jedne godine na ovom festivalu, popularni muzički sastav nije uspeo da se plasira u finale, jer je, kako navodi gitarista benda, njegova baka glasove slala na pogešan broj

  • 2

Popularni sastav "Leksington bend" tokom gostovanja u emisiji "Jutro sa Natalijom i Ivanom" na "Radiju S" ispričao je jednu anegdotu prilikom koje su svojevremeno ostali bez plasmana u finale na Radijskom festivalu, zbog bake gitariste, koja je glasala za pogrešnog učesnika.

Reč je o njihovom prvom učešću na Radijskom festivalu, kada su zbog samo jednog glasa razlike ispali iz grupe, a da zlo bude veće, za taj peh kriva je bila baka gitariste Miloša Vuksanovića.

- Za razliku od ovog festvala koji ima revijalni karakter, te godine bio je takmičarskog tipa. Izvođači su bili podeljeni u grupe, za njih se glasalo SMS porukama, a nama je falio samo jedan glas da uđemo u finale - ispričao je gitarista benda, i nastavio:

- Moja baka, koja je bila naš vatreni navijač i slala nekolicinu poruka dnevno, jednom prilikom je pogrešila broj i glasala za nekog drugog izvođača. Baka je bila na ivici suza i priznala je da je taj glas nama presudio i da je njen zalutali SMS kriv što nismo prošli dalje - rekao je Miloš, dok su se svi u studiju slatko nasmejali.

Naravno, "Leksingtonovci" nisu klonuli duhom, te su nakon loše sreće na početku karijere uspeli da se izbore za svoje mesto na estradnom nebu, čak su imali čast da gostuju i na velikom koncertu Ace Lukasa na "Marakani", a najnoviji singl " Nina" pokolnili su publici povodom ovogodišnjeg Radijskog festivala, gde će krajem septembra uživo izvesti svoj novi hit.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA