Emina Jahović i Kiki Lesendrić u žiriju X factora!

Emina i Kiki kompletirali su žiri ovog popularnog takmičenja i već danas počinju sa zajedničkim aktivnostima, dok će prva epizoda ovog popularnog muzičkog šoua biti emitovana 22. oktobra na "Pinku"

  • 4

Popularnom pevaču Željku Joksimoviću i Kristini Kovač u žiriju "X factora" pridružiće se i pop zvezda Emina Jahović Sandal i frontmen "Pilota" Zoran Kiki Lesendrić, i tako upotpuniti sastav koji će imati zadatak da prepoznaje muzički talenat kod takmičara.

Emina Jahović Sandal pažnju je privukla odmah na početku karijere, 2001. godine, albumom koji je kompletno realizovao Dino Merlin. Ipak, zvezdano nebo dotakla je nekoliko godina kasnije, kada je počela da niže hitove poput "Da l' ona zna", "Pile moje", "I da mogu", kao i duetske numere "Med" i "Još ti se nadam". Većinu pesama je pisala sama. Udata je za tursku zvezdu Mustafu Sandala, koji je mentor u jednom drugom licencnom takmičenju u Turskoj.

Kiki Lesendrić se osamdesetih godina prošlog veka proslavio kao frontmen benda "Piloti", koji je imao nekoliko značajnih hitova tog vremena poput "Kao ptica na mom dlanu". I danas se slušaju hitovi koje je napravio i za druge bendove i soliste: "Kolačići" za Marinu Perazić, "Barakuda" za Viktoriju i druge. Jedan deo svog života proveo je u Grčkoj, gde je, takođe, ostavio trag kao kompozitor i producent. Po povratku u Srbiju nastavio je sa izdavanjem rok albuma, koji su postali veoma slušani, pa je imao nekoliko velikih koncertnih turneja.

Žiri je sada kompletiran: Željko, Kristina, Emina i Kiki, a već danas počinju njihove zajedničke aktivnosti. Prva epizoda "X factora" zakazana je za 22. oktobar na TV "Pink", dok će se finale održati u Kombank Areni krajem februara 2014. godine.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA