Lazar Ristovski glavna zvezda revije Pal Zileri! (FOTO)

Reviju modne kuće specijalizovanu za mušku odeću obeležio je veliki broj poznatih, a zgodni manekeni nosili su modele iz najnovije kolekcije jesen/zima 2013/14, dok je naš poznati glumac uživao u brojnim aplauzima

  • 7

Na modnom spektaklu brenda "Pal Zileri" koji je održan u ponedeljak, 9. septembra, u prostorijama Belexpo centra, najviše pažnje privukli su poznati koji su se smeškali u prvim redovima, među kojima Branka Nevestić, Suzana Perić, Minja Miletić, Merima Njegomir, Zvezdan Terzić, Boban Rajović i mnogi drugi.

Trideset i četvrta revija po redu je trajala nešto više od pola sata, a osmišljena je kao idealan performans koji predstavlja najviša modna, stilska i estetska dostignuća jedne od vodećih svetskih robnih marki za mušku modu.

U ulozi manekena našli su se Boško Jakovljević, dečko Kaće Živković Bane Janković, Marko Slankamenac, Vuk Vukićević i mnogi drugi, a iznenađenje večeri bio je izlazak jednog od naših najpriznatijih glumaca Lazara Ristovskog, koji nije krio odlično raspoloženje.

Lazar je pobrao brojne aplauze, a mnogi poznati uživali su iz prvih redova u performansu. Među prvima stigla je Merima Njegomir, zatim Boban Rajović sa ćerkom, Zvezdan Terzić, Branislav Grujić, Branko Bošković, Miloš Milovanović, Igor Mikija i mnogi drugi.

Nakon uspešne revije, organizovan je koktel.

Pogledajte kako je protekla revija:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    10. septembar 2013 | 13:08

    Pa on je prelep i prešarmantan! On je balkanski Šon Koneri.

  • LykkeL

    10. septembar 2013 | 13:13

    Svaka čast za odabir Laze za reviju! Muškarčina,šarmer,dostojanstven, uglađen,normalan,talentovan, interesantan i još ovako izgleda!

  • MONIQ

    10. septembar 2013 | 13:10

    OVI LEPUŠKASTI MOMČIĆI TREBA JOŠ PUNO DA UČE O MUŽEVNOSTI OD LAZE RISTOVSKOG! KAKAV DASA!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA