Sandra Meljničenko u drugom stanju!

Bivša članica grupe "Models" zatrudnela posle šest i po godina braka s ruskim tajkunom Andrejom Meljničenkom

  • 0

Srpska manekenka i nekadašnja članica grupe "Models" Sandra Meljničenko zatrudnela je posle šest i po godina braka sa ruskim milijarderom Andrejom Meljničenkom, priča je koja ovih dana može da se čuje u džet-set krugovima Monte Karla. Kako Press ekskluzivno saznaje, zgodna Beograđanka je u trećem mesecu trudnoće i uskoro će joj biti poznat i pol deteta.

Bračni par Meljničenko, koji izaziva interesovanje svih svetskih medija, informaciju o Sandrinoj trudnoći čuva u najstrožoj tajnosti. Međutim, izvor Presa saznaje da je bogati Rus neizmerno srećan otkad je saznao da će konačno postati otac.

- Sandra i Andrej su presrećni i neverovatno ushićeni od trenutka kada su saznali da je ona konačno ostala trudna. Već godinama pokušavaju da se ostvare kao roditelji i logično je što osećaju ogromno uzbuđenje i sreću. Njih dvoje su oduvek oprezni prema medijima i retko otkrivaju detalje iz svog života, a posebno sada kad je u pitanju tako velika stvar kao što je trudnoća. Tu vest su do sad krili ne samo od javnosti, nego i od najbližih prijatelja i rodbine, jer je trudnoća još uvek u ranoj fazi - otkriva izvor Presa.

O Sandrinoj trudnoći brine čitav tim lekara u Monte Karlu, na jednoj od najprestižnijih svetskih klinika. Verovatno se za taj konzilijum Sandra odlučila jer ona i njen suprug najveći deo godine provode u Monte Karlu, gde imaju kuću i često prave glamurozne zabave.

 

- Sandra je veoma oprezna i brižna kada je u pitanju njena trudnoća i često se kontroliše kod najboljih ginekologa u Monte Karlu, gde ona i Andrej imaju prelepu vilu i sve uslove za bezbrižan i luksuzan život - ističe izvor Presa, i otkriva da srpska lepotica još nije donela odluku gde će se poroditi.

- Moguće su tri opcije - da se porodi u Monte Karlu, u Rusiji ili Londonu - zaključio je dobro obavešteni izvor Presa.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA