Srpska starleta u lezbo akciji! (VIDEO)

U javnost je procureo snimak na kojem se Nada Đukić Blondi ljubi, liže i mazi po grudima sa zgodnom crnkom

  • 2

Starleta Nada Đukić Blondi na videu eksplicitnog sadržaja liže i ljubi anonimnu devojku. Blondi je nedavno izjavila da je uživala u seksu sa drugaricom, a sada vam predstavljamo necenzurisan snimak na kojem se dve devojke ližu i ljube i trljaju grudima.

Na snimku crnka počinje strasno da ljubi plavu starletu, da bi se potom spustila do njenih silikonskih grudi i počela mahnito da ih liže. Za to vreme Nada mazi drugaricu po poprsju i trlja se o nju.

Podsetimo, Nada je nedavno u kolumni za "Alo" izjavila da je uživala u seksu s devojkom.

- Moje prvo seksualno iskustvo s devojkom desilo se veoma spontano. Kao i uvek, izašla sam u provod s drugaricama i s obzirom na to da retko konzumiram alkohol, to veče sam odlučila da se malo opustim i proslavim neku meni bitnu stvar, a dve čašice su bile dovoljne da probude u meni skrivene želje - napisala je starleta u svojoj kolumni. Ona je dodala da je seks probala s dve drugarice.

Pogledajte lezbo akciju: 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    10. septembar 2013 | 19:30

    E, sta ove budale nece uraditi da budu poznate, za malo medijske paznje. FUJ. P.S. Ruzna si kao lopov, cak je i Soraja ljepsa od tebe

  • elitnaekipa

    15. septembar 2013 | 19:13

    dobra je pesma :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA