Evo kako će izgledati svadba Jovane i Danijela! (FOTO)

Budući mladenci nedavno su imali generalnu probu venčanja, koje je zakazano za 29. septembar

  • 7

Zaljubljeni par Danijel Alibabić i Jovana Nikolić venčaće se 29. septembra, a nedavno su imali i generalnu probu pred odlazak kod matičara. Danijel je nosio elegantno crno odelo, uz originalnu košulju s plastronom i crnu leptir-mašnu ukrašenu crnim cirkonima. Jovana je blistala u venčanici i potpuno se snašla u ulozi princeze.

Crnogorski pevač i manekenka slikali su se za 40. izdanje magazina "Venčanje", a budući mladenci ne kriju oduševljenje i jedva čekaju odlazak kod matičara.

Danijel je nedavno izjavio da se neće venčati u crkvi, jer je on islamske, a Jovana pravoslavne veroispovesti. Ipak, na medeni mesec će otputovati tamo gde misicin prst stane na globusu.

Pevač je kategoričan po pitanju promene prezimena i nekoliko puta je izjavio da će Jovana uzeti njegovo. Svadba će biti u Podgorici, a par još nije spremio spisak gostiju.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    11. septembar 2013 | 15:00

    mlada nek odvede mladozenju u pecenjaru na praseece pecenje da se isti pricesti.

  • jovana z

    12. septembar 2013 | 13:20

    ma koga briga za njih dvoje.jel moguce da i dalje glume da su zajedno.on je lik gej a ona je seljanka prve klase.sve rade da bi ih jos malo slikali i bili u centru paznje

  • Zuk

    12. septembar 2013 | 11:51

    Ova jedva cekala da se uvali negde...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA