IVAN ZABORAVIO GOCU: Zaljubio sam se u Saru!

Nekadašnji suprug Tržanove pred milionskim auditorijumom se "poverio" Zorici da prema manekenki gaji osećanja, dok mnogi komentarišu da je to njegova taktika da ostane na imanju

  • 10

Bivši muž Goce Tržan Ivan Marinković otvoreno je priznao Zorici Marković da je počeo da se zaljubljuje u Saru Trajanović, da bi se nakon toga s manekenkom našao nasamo iza toaleta, gde joj je nagovestio da prema njoj gaji osećanja.

Ivan i Sara sinoć su postavljeni za sluge, te su se odmah po proglašenju preselili u štalu, dok je Marinković nastavio da razgovara s gazdaricom, i u jednom momentu joj je priznao da se zaljubio u nekadašnju devojku repera Cvije.

Svoja osećanja profesor fizičkog ubrzo je i nagovestio i Sari lično, kada su ostali nasamo iza poljskog toaleta, a premda je to jedino mesto gde kamera ne dopire, ostaje nejasno da li su se poljubili.

Farmer je nedavno izjavio da u rijaliti nije ušao kako bi se svetio bivšoj supruzi, međutim, izgleda da svaku priliku koristi da je isprovocira, te ju je nedavno imitirao, a sada je počeo i da se udvara mladoj manekenki pred milionskim auditorijumom.

Marinković je gazdarici Zorici, nakon što ga je izabrala za slugu, rekao da sumnja da je to njena taktika za uklanjanje konkurencije, te mnogi komentarišu da izjava da se zaljubio u Saru može nužno biti njegov potez da ostane na "Farmi".

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    11. septembar 2013 | 12:57

    Ona njegova bivsa je ultra-seljancura, ali on je tek klosarcina prve kategorije. Po cemu je on sad javna licnost? Bivsi muz Goce Trzan? U stvari jedan obican sloser i besposlicar.

  • Lara

    11. septembar 2013 | 12:50

    Baš je Sari potreban ovaj beskičmenjak.

  • Zuk

    11. septembar 2013 | 15:19

    Kakav saban...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA