ART FUSION ŽURKA: Ana Bebić i Lejla Hot pevale poznatima! (FOTO)

Na nezaboravnoj zabavi koja je održana u utorak 10. septembra prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti, a prisutni su uživali u fotografskoj izložbi inspirisanoj Londonom

  • 0

Treći po redu Art Fusion projekat sa inspiracijom Londona okupio je na žurki brojne brojne poznate ličnosti i beogradskoj publici pokazao kako vidi i oseća evropsku metropolu. Žurki su prisustvovali Bojana Rajić, Marko Kon, Eva Ras, Aleksandar Jovanović, Sindi, Uroš , Nevena Božović i mnogi drugi koji su učestvovali u ovom velikom umetničkom projektu.

U "Bašti kod Juge" je u utorak 10. septembra održana žurka na kojoj je ekskluzivno predstavljena fotografska izložba u kojoj je učestvovao veliki broj ličnosti iz sveta glume, novinarstva i manekenstva.

Inspirisani Londonom, svojim jedinstvenim izrazom u fotografskoj izložbi predstavili su se Nemanja Novaković i Aleksandar Carević. Poznate ličnosti Srbije su se našlie u specifičnim ulogama ispred objektiva mladih umetnika: Goca Tržan kao Ledi Dajana, Eva Ras kao kraljica Elizabeta, Jana Milić i Bojana Rajić kao Ejmi Vajnhaus, Viktor Savić kao Robin Hud, Sergej Trifunović kao engleski lord.

Publiku su tokom čitave večeri zabavljale naše četiri mlade pevačice Ana Bebić, Ana Milenković, Sanja Dimitrijević i Lejla Hot, koje su svojim glasovima, ali i stajlinzima obradovale prisutne. Žurka je završena oko 23 sata performansom plesne grupe.

Pogledajte kako je bilo na žurki: 

(A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA