EVA RAS KAO DI-DŽEJ: Glumica za miks pultom na žurci zagrevanja za pena parti (FOTO)

Uvodni parti za predstojeći Foam fest posetile su brojne poznate ličnosti: Eva Ras u kostimu britanske kraljice, Viktor Troicki, glumac Dragan Mićanović i mnogi drugi

  • 0

Vip žurka predstojećeg Foam festa održana je utorak uveče u ekskluzivnom salonu "Jerry" lanca restorana na poslednjem spratu TC "Stadion". Prisustvovale su mnogobrojne poznate ličnosti koje su na crveni tepih počele da pristižu oko 22 časa. Među prvima je došla Eva Ras u kostimu britanske kraljice i odmah atmosferu dovela do usijanja. Eva je naime stala za miks pult, uzela slušalice od di-džeja i počela da miskuje, ostavivši bez teksta sve prisutne.

U sjajnoj uvertiri za Foam fest koji se 21. septembra održava u "Areni" uživali su teniser Viktor Troicki, ali i njegove mnogobrojne kolege sportisti. Boje glumaca branili su Dragan Mićanović i Srđan Timarov, zatim emotivni par Petar Benčina i Tamara Dragićević, Lena Bogdanović, Marko Jocić i mnogi drugi.

Žurku nisu propustili ni baletski igrači Katarina i Milan Gromilić, a za stolom sa njima našla se i pop pevačica Nikolija Jovanović. Pevač Filip Mitrović bio je u društvu bivše "farmerke" Ljube Pantović, dok je bivši mister Srbije Luka Raco na žurku došao u društvu manekenke Vladane Railić.

Svi prisutni mogli su da uživaju u muzici koju su pustali di-džej Playa, producent Petar Della Pietra, Felipe Simo, Gogi Kabadajić,Criminal Guys, di-džej Neli i Mark Anderson.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA