Tajra Benks kao Bijonse i Sindi Kraford! (FOTO)

Svetski top-model transformisao se pomoću šminke i frizure i pozirao ispred objektiva Udoa Šprajcenbarta

  • 2

Svetski top-model Tajra Benks transformisala se u 15 poznatih ličnosti, među kojima i u Karu Delevinju, Bijonse, Sindi Kraford, Kejt Mos i mnoge druge. Tajra je pozirala poznatom fotografu, a na slikama se transformisala u plavušu, u crnku kratke kose, sa razrezom između zuba i još mnogo toga.

Cilj editorijala bio je da se ne koristi fotošop za obradu fotografija, već da se pomoću šminke, frizure i tajni poziranja postigne određen rezultat. Bivši anđeo "Viktorije sikreta" na slici oponaša Kejt Mos, Sindi Kraford, Kara Delevinj i Bijonse.

 Tajra kao Kejt Mos:

Budući da engleski model i strit stajl ikona Kara ima belu put, oštre crte lica, plavičastu kosu i debele crne obrve, a samim tim je i sušta suprotnost Tajri, ova transformacija je posebno interesantna.

Takođe, Kara je znatno mlađa od Tajre, ali svetski model je odlično izneo i ovu ulogu.

Ipak, najinteresantnija je bila promena u pevačicu Bijonse, budući da je ona svetska senzacija. Benksova je pokušala da dočara izgled pevačice pomoću punih usana, naglašenih jagodica, bujne plave kose i dubokog dekoltea.

Kako vam se sviđaju transformacije?

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA