ZBOG TUČE NA FARMI: Miki kažnjen nominacijom, ne napušta imanje (FOTO) (VIDEO)

- Odlučili smo da pokažemo da podržavamo praštanje i da smo uvek za izvinjenja i pomirenja. Doneli smo odluku da ovoga puta izađemo Marku u susret i da na njegov zahtev Mikijeva kazna bude najblaža moguća - piše u pismu zadruge

  • 16

Voditelj Miki Đuričić neće napustiti "Farmu" osim ukoliko to ne budu želeli gledaoci ovog rijalitija, a zbog tuče sa reperom Markom Vanilom biće kažnjen direktnom nomimacijom. Zadruga je odlučila da poštedi Mikija, budući da su se on i Vanila pomirili, izvinili jedan drugome i pružili ruku.

Pismo zadruge prenosimo u celosti:

- Zadruga osuđuje ovakvo ponašanje, međutim neophodno je da kažemo da nas je Markov i Mikijev postupak na sastanku koji ste mogli videti, u najmanju ruku prijatno iznenadio. Zadruga uvek želi da na farmi vladaju dobri međuljudski odnosi, a često govorimo o tome da je važno da farmeri o svojim problemima govore javno i da sve što mislite jedni o drugima kažu glasno i jasno - ovim rečima počinje pismo.

- Malo je reći da je ono što smo malopre svi čuli od Marka i Mikija lep međuljudski gest i da je praštanje u životu vrlina velikih ljudi. Nakon incidenta Marko i Miki su sami odlučili da pruže ruke jedan drugom i da pokažu svima da se svaki nesporazum ipak može rešiti na miran i ljudski način. Marko je kao što ste i sami čuli, tražio od Zadruge da i mi pokažemo da podržavamo činjenicu da je u životu važno praštati i da ovog puta Miki ne bude sankcionisan- nastavlja zadruga u pismu u kojem piše da Miki neće biti izbačen.

- S obzirom na to da i od farmera očekujemo da gaje dobre međuljudske odnose, odlučili smo da pokažemo da podržavamo praštanje i da smo uvek za izvinjenja i pomirenja. Uzimajući u obzir sve navedeno doneli smo odluku da ovoga puta izađemo Marku u susret i da na njegov zahtev Mikijeva kazna bude najblaža moguća. Miki će zbog izazivanja incidenta biti kažnjen direktnom nominacijom, ali naglašavamo isto tako da će svaki sledeći ovakav incident biti kažnjen diskvalifikacijom- završava zadruga u pismu upućenom ukućanima.

Podsetimo, voditelj Miki Đuričić posvađao se sa crnogorskim manekenom Markom Vukotićem zbog doručka. U konflikt se umešao Marko Vanila, koji je branio manekena i nazvao Mikija "debelom svinjom", a voditelj je pokušao da ga udari.

Pogledajte necenzurisanu tuču farmera:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA