DANIJEL KREJG: Ukoliko ne gledam porniće, lap-top leti iz spavaće sobe!

Slavni glumac priznaje da mu je supruga zabranila upotrebu gedžeta u spavaćoj sobi, jer su oni ubice strasti

  • 3

Glumac Danijel Krejg, najpoznatiji po ulozi čuvenog agenta Džejma Bonda priznao je da je za uspešan brak potrebno da se svi gedžeti izbace iz spavaće sobe, te da se uživa u strastima, a ne na društvenim mrežama.

- To je dobar razlog za svađu, što se mene tiče u našoj spavaćoj sobi gedžeti nisi dozvoljeni. Ako iPad ide u krevet, osim ako ne gledate porniće na internetu, to je ubica strasti. Imamo zabranu na to. To je potpuni anti-afrodizijak - rekao je Danijel i tako objasnio zašto mu je žena zabranila upotrebu mobilnog telefona u svaćoj sobi.

Danijel Krejg i Rejčel Vajs venčali su se na tajnoj ceremoniji 2011. godine na kojoj je prisustvovalo samo četvoro ljudi. Godinama su bili prijatelji dok nisu započeli vezu nakon snimanja filma "The Dream House" u kojem glume muža i ženu.

Najnovija vest je da bi glumac Tom Hardi mogao da zameni Danijela i tako zaigra u novom nastavku o agentu 007.

(A. Č./ Telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleksa

    15. septembar 2013 | 14:23

    Mnogo bolja vest je na dnu teksta. Tom Hardy da bude novi James Bond - sjajno!

  • Jokica

    15. septembar 2013 | 22:32

    Definitivno je ovde ceo tekst vredelo procitati samo zbog poslednjeg pasusa!KONACNO im je doslo iz donjeg dela ledja u mozak,da ovog ocajnog,nezanimljivog anti-Bond lika sklone!Da odmorimo oci na nekom ko bi zaista imao sta da pokaze i glumom i fizickim izgledom.Jos bi najbolje bilo da odaberu Alexa O'Loughlina,koji je bio direktan konkurent Krejgu.Momak je odlican glumac,a kako izgleda...Uh!Pogledajte Hawaii-5.0 i The Shield.To je prototip Bonda!Nije odabran samo zato sto nije Englez,i ima australijski naglasak.Koja glupost!

  • zeka

    16. septembar 2013 | 01:29

    Tom Hardy novi 007? Bravo, genijalno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA