Srpska misica se na Baliju priprema za Mis sveta! (FOTO)

Aleksandra Doknić zasenila je sve misice, budući da ubedljivo vodi na glasanju putem interneta

  • 21

Srpska lepotica Aleksandra Doknić (19) trenutno se u Indoneziji priprema za finale Izbora za Mis sveta, koje će se održati u Džakarti 28. septembra.

Aleksandra je sve bliža ulasku u Top 10 budući da ubedljivo vodi na aktuelnom glasanju na internetu "Miss people's choice", a trenutno se opušta na Baliju.

Devetnaestogodišnja Srpkinja koja svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim trenutno je ubedljivo na prvom mestu liste sa 89.000 glasova, dok je iza nje mis Filipina sa 67.000, a potom i mis Dominikanske Republike sa 15.000 glasova.

Devojka koja pobedi putem glasanja na internetu, direktno ulazi u Top 10 i takmičiće se za titulu najlepše na svetu. Aleksandra trenutno uživa na Baliju i na slikama se vidi da joj se Indonezija i te kako dopada.

Glasanje putem interneta obavlja se do finalnog izbora 28. septembra, a svakodnevno možete glasati do 15 puta za našu predstavnicu. Ukoliko želite da naša Aleksandra postane mis interneta i uđe u Top 10 za izbor najlepše na svetu, možete glasati OVDE.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA