Verili se Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov nakon 15 dana veze!

Pevačica i golman upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i nakon samo jednog viđenja, ona je spakovala kofere i otišla kod njega u Italiju na nekoliko dana

  • 4

Srpska pevačica Slavica Ćukteraš nedavno je upoznala slavnog golmana Vladu Avramova i nakon samo 15 dana veze, par je odlučio da se veri! Naime, Slavica je pre Vlade bila u stabilnoj vezi četiri godine, ali je shvatila da se ljubav ohladila.

Nakon raskida, utehu je ubrzo pronašla u zagrljaju golmana. Slavica i Vlada upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i ljubav je buknula na prvi pogled. 34-godišnji golman Vlada Avramov branio je za Fijorentinu, a trenutno je u klubu Kaljari u Italiji.

Slavica je nakon samo jednog viđanja spakovala stvari i otišla kod njega u Italiju na nekoliko dana.

Vlada važi za imućnog i zgodnog frajera, te ne čudi što mnoge lepotice uzdišu za njim. Golman je verio pevačicu u četvrtak, a iako Slavica ne voli da govori o privatnom životu, za Operu je potvrdila ove informacije.

- Tačno je da smo se Vlada i ja verili, i to je sve što bih rekla na tu temu. Nikada nisam mnogo pričala o svom privatnom životu, te bih ostala pri tom stavu - rekla je Slavica ekskluzivno za Operu.

Redakcija Telegrafa čestita pevačici i golmanu na veridbi.

(A. Č. / Opera17.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA