VAJS: Nasisaš mi se ku**a, jaje jedno, je*ala te majka! ČUPO: Za to ćeš mi platiti ku**ino šarena! (VIDEO)

Svađa je počela kada je Čupo shvatio da ga je Vajs ogovarao kod Jelene Golubović, nakon čega su se verbalno obračunali uz najsočnije psovke

  • 11

Denser Vajs i Čupo Kalač ušli su u ozbiljan sukob na "Farmi" zbog podele poslova. Vajs je napao Čupa, isprozivavši ga najstrašnije, kao i njegovu majku, da bi mu Čupo zapretio da će mu se osvetiti za psovke. Nakon toga, Čupo je napao Vajsa kako nikad ništa nije stvorio u životu, a sve uz najgore psovke.

- Jesi pi*kica.  Nasisaš mi se ku*ca ko zec kelerabe. Jajce jedno! Ne smeš da se prihvatiš muškog posla - počeo je Vajs, da bi mu Čupo odgovorio.

- Hajde, izvadi tu ku**inu, vadi ga, budi muško, majmune šareni, glupi. Bežiš ko ku*ton od muških poslova. Za tebe sam kompozitor, maneken, pevač - skočio je Čupo, da bi Vajs onda nastavio s prozivkama.

- Je*ala te majka koja te tako vaspitala! - vikao je Vajs.

- Za to ćeš platiti, kunem ti se ćerkom!

Nakon toga su nastavili sa prepucavanjem.

Pogledajte svađu između Vajsa i Čupa:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jasmin

    17. septembar 2013 | 13:09

    Pa sta ako se kune u Allaha, Srbija je drzava svih naroda i vera koji zive u njoj, ne samo pravoslavaca, a Allah je samo arapska rec za boga.

  • beograd

    17. septembar 2013 | 12:03

    On se u sred Srbije kune u alaha , ee dokle je doslo

  • Jokica

    17. septembar 2013 | 12:49

    Ja bih vas zaista zamolila da nas ne spopadate sa naslovnih strana jos,ovakvim spodobama!Polupismeni,poluludi,nevaspitani do srzi!Pogotovo ovakvoj pojavi nekulture nije mesto u rubrici "jet set".Ako je bas neophodno,predlazem da otvorite poglavlje u novinama i portalu koje bi se zvalo "polusvet",pa ih tamo smestite.Ovako,sirimo uverenje da je takvo ponasanje normalno,prihvatljivo i drustveno pozeljno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA