PRIČA O VAYA CON DIOS: Kako je čistačica napisala hitove za sva vremena! (VIDEO)

- U životu sam radila mnogo toga, bila sam i prodavačica, sekretarica u advokatskoj kancelariji... Ti poslovi su bili loše plaćeni, a imala sam već 31 godinu kada smo objavili "Just A Friend Of MIne" i tada se sve promenilo - kaže Dani Klajn, pevačica belgijskog benda

  • 1

Sjajni bend "Vaya con dios" ćemo 12. oktobra u "Kombank Areni" gledati verovatno poslednji put, budući da se nalaze na oproštajnoj turneji, a pevačica Dani Klajn otkriva kako je sve počelo i kako je pesma "Just A Friend Of Mine" promenila njen život.

- U životu sam radila mnogo toga, bila sam čistačica, prodavačica, sekretarica u advokatskoj kancelariji... Nisam imala fakultetsku diplomu, pa su svi poslovi koje sam tada mogla da obavljam bili poslovi koji nisu bili dobro plaćeni. Naravno, bilo je trenutaka kada sam mislila da sve to ne vodi ničemu - rekla je Dani i napomenula da se sve promenilo kada je grupa objavila veliki hit "Just A Friend Of Mine".

- Tada sam imala 31 godinu i veoma težak život i bilo je trenutaka kada sam pomislila kako me muzika neće odvesti nikuda. Ali nešto u meni je govorilo da ne bih mogla da se bavim ničim drugim u životu. Na kraju morate... Zapravo, ne morate ništa u životu. Ali ja sam pratila to što sam osećala unutra, htela sam da probam i mislila da ako to ne uspe, naići će nešto drugo. Na kraju se ispostavilo da je to bilo to - objasnila je Dani Klajn, glavni tekstopisac i pevačica grupe koja se proslavila hitovima "Don't Cry For Louie", "Johnny", "Nah Neh Nah" i "Puerto Rico".

Ulaznice po ceni od 1.700 do 3.800 dinara se mogu kupiti na prodajnim mestima "Eventima" i na blagajni "Arene".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA