Završeno snimanje druge sezone "Vojne akademije"! (FOTO)

Serija će se prikazivati tokom jeseni, a osim standardne postave likova, ekipi se priključio i veliki broj poznatih koji su dobili epizodne uloge

  • 4

Snimanje druge sezone trenutno najpopularnije srpske serije "Vojna akademija" završeno je u nedelju ispred Skupštine Srbije, a od jeseni gledaoci će moći da uživaju u zanimljivostima sa treće i četvrte godine akademije. Standardna ekipa likova Ris, Stošić, Klisura, Džaković, Lakij, Zimče, Šaša, Nadica i Roksanda dobili su pojačanje, te je na setu bilo 60 glumaca.

Postava je od maja snimala nove avanture, a u drugoj sezoni će biti scena u helikopterima i avionima, jer se junaci obučavaju za pilote. Kadetkinje i kadete čekaju novi zapleti, životna iskušenja i sve teži zadaci.

Protekla sezona imala je rekordnu gledanost u istoriji "RTS" televizije, a očekuje se da druga sezona zadobije još veće simpatije publike. Mnogi glumci su nakon prve sezone postali ultrapopularni u Srbiji, te dobili dosta angažmana na osnovu svoje uloge u ovoj seriji.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA