Adil održao spektakularan nastup u Beogradu! (FOTO)

Grand pevač održao je trosatni nastup na splavu "Džimis", u kojem su uživale brojne poznate ličnosti

  • 1

Popularni pevač Adil Maksutović održao je pravi koncertni spektakl na beogradskom splavu "Džimis" i tom prilikom oduševio brojne Beograđanke, ali i mnogobrojne poznate ličnosti. Adil je najveće hitove pevao tri sata, a u nastupu su uživali rukometaši Ljuba Jovanović i Vlada Mandić, kao i Vlada iz "Elitnih odreda" sa devojkom.

Iako je sinoć bilo loše vreme u našem glavnom gradu, ta činjenica nije sprečila mnogobrojne Beograđane da bukvalno pojure na nastup pevača koji uvek oduševi publiku svojim glasom.

Prisutni navode da je ovo bio nastup za pamćenje, a prepun splav nije mogao da primi sve koji su želeli da uživaju u Adilovim pesmama, te je veliki red bio već sat vremena pre početka.

Na nastupu su se veselili Ljuba Jovanović i Vlada Mandić, a među prisutnima je viđen i Vlada iz grupe "Elitni odredi" sa svojom devojkom.

Adil je bio oduševljen količinom pozitivne energije koja je vladala među prisutnima i na samom početku obećao je provod za pamćenje, što je, po svemu sudeći, i ispunio.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA