BEZ FOTOŠOPA: Bosanka najlepša prirodna žena na svetu! (FOTO)

Sonja Zekić (26) proglašena je najlepšom ženom na svetu bez pomoći Fotošopa, prema izboru stranice "Beautiful Women Pedia"

  • 42

Diplomirani ekonomista i manekenka Sonja Zekić (26) pobedila je u konkurenciji od 25 žena i dobila titulu najlepše prirodne devojke na svetu. Veb-stranica "Beautiful Women Pedia" za Sonju kaže da ima prelepe ženske obline i lice, te da je zbog toga na prvom mestu liste.

 

Oni dodaju da je sve teže naći takvu lepotu u svetu punom obmana, plastičnih operacija i Fotošopa.

 

 

Sonja je poreklom iz Žepča, a od 18. godine bavi se modelingom. Već nekoliko godina živi u Sarajevu, gde je završila Ekonomski fakultet i zaposlila se u jednoj osiguravajućoj kući.

 

 

Dosad se pojavljivala u nekoliko muzičkih spotova, uključujući spot "Kaldrma" Željka Bebeka. Prošle godine je ostvarila značajan uspeh na takmičenju "Gentleman's Choice", na kojem je njen profil s fotografijama pogledan više od pet miliona puta.

 

 

Sonja kaže da su joj oduvek govorili da je lepa, ali ona sebe ne gleda na taj način, već više ceni svoje osobine koje smatra vrlinama. Amerikanci su je o pobedi obavestili putem mejla.

 

 

Ima sjajno lice i savršeno telo s besprekornim ženskim atributima. To je razlog da postane najlepša prirodna žena za 2013. godinu. Sonja je prekrasna, a lepotu poput njene je sve teže naći, jer živimo u svetu obmana, genetski modifikovane hrane, Fotošopa i plastičnih operacija – piše u objašnjenju veb-stranice, koja je u jednom pređašnjem izboru kao najlepšu proglasila još jednu Bosanku - Aidu Đapo.

 

 

(A. Čanović)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA