MADONA: Ja sam gej muškarac i hoću da se kloniram! (VIDEO)

- Bred i ja smo živeli zajedno, a s nama u krevetu je bio i dečak plave kose. Najsramniji trenutak za mene bio je kada sam izašla na binu u jednom gradu, a izgovorila ime drugog. Obožavam pitu s limunom - otkrila je Madona najvernijim fanovima

  • 12

Kontroverzna pevačica Madona otkrila je čitaocima dva popularna magazna "Veniti fera" i "Njujork tajmsa" nekoliko bizarnih činjenica. Pevačica tvrdi da je rođena kao gej muškarac, ali da je sanjala da se u krevetu ljubi s Bredom Pitom. Njena najveća želja je da više spava, a najgori blam kada izađe na scenu i pozdravi drugi grad.

- Bred i ja smo živeli zajedno, a s nama u krevetu je bio i dečak plave kose. Izvini, Anđelina, to je bio samo san. Takođe, najsramniji trenutak za mene bio je kada sam izašla na binu u jednom gradu, a izgovorila ime drugog. Obožavam pesmu "The Skin I Live In" i pitu s limunom - kazala je Madona, i dodala da želi da otputuje u Egipat i na ostrvo Lamu.

Priznala je da mnogo radi i da bi volela više da spava. Volela bi da muzičara Frenka Oušna, koji je priznao da je homoseksualac, preobrati u strejt. Takođe, za sebe misli da je gej muškarac i želi da se klonira kako bi je bilo više.

Ima tri dadilje, a na pitanje kako se bori s teškim raskidima, rekla je da odgovor leži u njenoj pesmi "Gang Bang" sa albuma "MDNA". Takođe, opsednuta je usisavanjem kuće.

(A. Č./ The Guardian)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA