NAJLEPŠA ŽENA SVETA: Udala bih se za Srbina!

Sonja Zekić navodi da bi se zbog ljubavi preselila u Srbiju, te da joj muškarci prilaze svakodnevno, u prodavnici, na ulici, danju, noću...

  • 42

Sonja Zekić, najlepša prirodna devojka na svetu, za "Informer" kaže da bi se rado udala za Srbina koji ima lepe manire, kulturan je i obrazovan.

Bosanka iz Sarajeva priznaje da je jednom bila u Beogradu i zaljubila se u njega, ali da se u našu zemlju ne bi preselila zbog posla, nego zbog ljubavi.

- Jedino bi ljubav mogla da me zadrži u Srbiji. Bila sam jednom u Beogradu i odmah sam se zaljubila u njega. Dopadaju mi se ljudi, njihova druželjubivost i srdačnost. Čula sam da je odličan noćni život, ali nisam imala priliku da se uverim u to - kaže Sonja, koja ima 23 godine, diplomirani je ekonomista i radi u osiguravajućoj kući.

Zekićeva otkriva da se nikada ne bi slikala obnažena za muški časopis.

- Nisam taj tip devojke. Ne želim da sramotim ni sebe, ni porodicu. Muškarci su mi se udvarali i pre nego što sam dobila ovu laskavu titulu. U prodavnici, na ulici, danju, noću... Ne verujem da će se to sada promeniti - iskrena je bosanska lepotica.

Manekenka priznaje da joj je se dopada reper Marčelo, jer je izuzetno inteligentan i ima bridak jezik, te bi želela da ga upozna jednog dana.

Podsetimo, Sonja je izabrana za najlepšu prirodnu devojku na svetu od američkog portala "Beutiful Women Pedia". 

(A. Č./ Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatica

    20. septembar 2013 | 12:33

    Ih ih sad...lepa devoka a rekla bih i zgodna... Ne budimo zavidni

  • Bunt!

    20. septembar 2013 | 14:37

    Zene,zene...cemu tolika zavist? Evo,sve ste lepe. Moze tako?

  • Milos

    20. septembar 2013 | 15:58

    Sonja nije debela, prava je sexy maca vecina devojaka bi se trebale ugledati na bosanke sa velikim grudima i guzama , malo mesa nikom ne smeta ;) ali ne treba preterivati nije lepota u kostima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA