PREPOLOVIO SE: Boki 13 smršao do neprepoznatljivosti! (FOTO)

Makedonski pevač i zabavljač šokirao je pratioce na Fejsbuku fotografijom na kojoj se vidi da ima znatno manje kilograma

  • 22

Makedonski šoumen Boki 13 odavno se bacio na dijetu i naporne treninge kako bi svoju kilažu kako-tako doveo u red. Boki se dugo nije pojavljivao u javnosti, jer je, kako sam kaže, bio "debela, našminkana mečka" i, budući da je smršao 20 kilograma, odlučio je da se pohvali obožavaocima.

Jovanovski je na Fejsbuku objasnio zašto ga dugo nije bilo.

- Priznajem, izgledao sam kao debela, našminkana mečka, dozvolio sam debilima da se poigravaju sa mojim imenom i da zarad kilograma osporavaju moj talenat i moja dela. Javno izjavljujem da se neću pojavljivati u medijima i biću u totalnoj izolaciji sve dok ne budem smršao još 35 kilograma, odnosno ukupno 55! Ja znam pravi razlog za ovu odluku, verujte u mene i pružite mi vašu podršku. Voli vas Boki 13 - napisao je Boki.

Podsetimo, Jovanovski se slikao u tangama i to je poslednji put da je javnost imala priliku da čuje nešto o ovom pevaču i zabavljaču.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA