Cecu molitva digla iz kreveta!

Pevačica Svetlana Cece Ražnatović oseća se bolje , a za njeno zdravlje u manastiru Rajinovac molili su se njena sestra Lidija i zet Predrag Ocokoljić

  • 30

Svetlana Ceca Ražnatović koja zbog iscrpljenosti nije mogla da dođe u četvrtak u sud, već se oseća bolje, potvrdio je njen otac Slobodan Veličković. Za njeno zdravlje u manastiru Rajinovac kod Grocke pomolili su se njena sestra Lidija Veličković Ocokoljić i zet Predrag Ocokoljić.

Iako Ceca često svraća u ovaj manastir  ovaj put bila je sprečena da  prisustvuje bdenju uoči Male Gospojine koje je služilo sedam sveštenika  i patrijarh srpski Irinej.

- Ona kao veliki vernik koji drži do pravoslavnih običaja svake godine dolazi u Rajinovac na slavu Male Gospojine i često se sa porodicom i prijateljima druži sa monahom protosinđelom Stefanom Šarićem, i sa monahinjama manastira.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Los

    22. septembar 2013 | 00:45

    Muka mi je od ovih kvazi vernika koji ne izlaze iz bogomolja a ko zna koliko ljudi je propatilo zbog njih. Vera nema veze ni sa jednim obicajem ni sa jednim ritualom bilo koje religije, nece vam to oprati savest.

  • GoranM

    22. septembar 2013 | 00:42

    Ako redovno ide u crkvu, onda ne bi trebalo da je toliko razvlače po sudovima. Dokazala se kao velika vernica, izvanredna umetnica, a razume se i u belu tehniku, polovnu.

  • lol

    22. septembar 2013 | 03:32

    Sve mi je jasno al kako se uvek pred sudjenje razbole... pih...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA