Sjajna Sela Sju nastupila pred 4.000 ljudi u Areni! (FOTO)

Prvi muzički festival "Vibes" su obeležili odlični nastupi talentovanih mladih pevačica Nine Nesbit i Sele Sju, koja je silnom energijom uspela da pokrene publiku

  • 0

Muzički festival "Vibes", koji je održan sinoć u "Kombank Areni" i koji teži da postane tradicionalan, predstavio je Srbiji mlade nade svetske muzičke scene Selu Sju, Ninu Nesbit i već dobro poznati domaći duo Sevdah Baby, koji su se svojski trudili da podsete kakvi su se zvuci slušali pre devedesetih. Iako su karte bile besplatne za đake i studente, u hali je bilo samo 4.000 ljudi.

Na scenu, tačno na vreme, prva je izašla Nina Nesbit i pokušala da zagreje, uglavnom omladinu, svojim pop-kantri pesmama. Domaćoj publici tinejdž pevačica je predstavila i novu pesmu, predivan glas i umeće u sviranju gitare i klavijatura. Škotlanđanka je pokušavala da natera malobrojnu masu da se razdrma. Na trenutak je i uspela, kada je otpevala svoj do sada najveći hit "Stay Out". Melanhonične pesme, laganog ritma su bile priprema za najveću zvezdu festivala i "Arena" je počela da se popunjava.

Na scenu je izašla Sela Sju! Moćan glas i umetnički duh krase mladu Belgijanku. Pokazala je zašto je osvojila svet i zašto je jedna od najtalentovanijih novih nada u muzičkim vodama. Iako je konstantno imala tehničkih problema s mikrofonom, čak je u jednom trenutku i vrisnula da ne čuje bubicu, nastup je izvela kao istinski zaljubljenik u ovu umetnost.

Sela, skromno obučena i skoro zakopčana do grla, izuzetan je muzički talenat, a svojom pojavom je podsetila na prave muzičke zvezde kojima su vokalne sposobnosti i talenat bitniji od medijske pažnje. Sela je autor svih svojih pesama, svira gitaru i širi zvuk fank-soul-rege pravca. Nastup je počela novom pesmom "Always Home", a publiku je tek uspela da pokrene hitom "This World".

Taman kada je delovalo da su se prisutni napokon otkravili i počeli da uživaju u glasu i energiji mlade umetnice, atmosfera u "Areni" se ponovo ohladila. Samo nekoliko poznatih hitova je uspelo da razdrma publiku. Belgijanka je nastavila da širi pozitivne vibracije i na kraju je i uspela. Najzad je beogradska publika uspela to da prepozna i naterala je Selu da izađe na bis, i ona je koncert završila numerom "Explanation".

Sama na sceni, s gitarom u ruci, Sela Sju je zahvalila publici koja ju je ispratila aplauzom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA