• 6

ŽIKA ŠARENICA: Seljak je moj omiljeni nadimak! (VIDEO)

"Ja seljak jesam i dete sa sela i ne mogu da se ljutim na nešto što je činjenica. To nosim i ovako i onako, ne možeš pobeći od nečega", rekao je popularni voditelj RTS-a

  • 6

Živorad Nikolić, voditelj RTS-ove emisije "Žikina Šarenica", istakao je u intervju za "Mondo" da mu je nadimak "Žika Seljak" omiljeni, pošto je, kako kaže, dete sa sela.
- Žika Seljak je moj omiljeni nadimak, za mene je to činjenica, ja seljak jesam i dete sa sela, i ne mogu da se ljutim na nešto što je činjenica. E, sad, ima onih koji su rođeni u gradu, a seljaci su u duši, to je njihov problem. To nosim i ovako i onako i ne možeš pobeći od nečega. Dođete u situaciju da vam sve to bude zabavno, jer ako napravite šalu na svoj račun, oni koji žele da vas ponize onda izgube volju, i nemaju više aduta - rekao je Nikolić za ovaj portal.

Pogledajte kako je Žika Šarenica vodio emisiju obučen kao imperator:

Popularni voditelj je pre dve godine bio na meti kritika, jer je, navodno, opsovao dečaka koji recituje u njegovoj emisiji.
- To što se dogodilo, uopšte se nije odnosilo na dete. Onaj ko odgleda pažljivo taj snimak videće da je dete recitovalo pesmu, završilo, poklonilo se i selo, i posle toga je krenula neka muzika, čini mi se da je folklorna grupa nastupala. Tada sam se dogovarao sa organizacijom šta će ići sledeće, oni su hteli da nastupi neki stari pesnik, ja sam bio protiv toga, ali oni su insistirali i tad sam rekao ono što sam rekao - istakao je Žika, i nastavio:
- Šta da radite, meni je bilo žao što se to tako protumačilo, čak me majka tog deteta nakon završene emisije izljubila, jer je bila srećna kako je sve izgledalo, a onda su s njom kontaktirali novinari i naložili je da sam ja zaista opsovao dete. Čak sam hteo da pomognem malom da izda zbirku pesama, ali onda mi je njegova majka rekla da sam kreten, pa sam je uputio da joj pomognu oni koji su joj to rekli - dodao je Nikolić.
Pogledajte kako Žika Šarenica "psuje" dečaka:

(Telegraf.rs/"Mondo")

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lala

    Nisi ti nikakav seljak....ti saklje. Ne ponizavaj radne vredne ljude, bruko

  • Pedja

    Ti nisi seljak, ti si SELJAČINA. Razlika je ogromna!

  • BigFoot

    Da, da, baš zato su te tako prozvali.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima