ŽIKA ŠARENICA: Seljak je moj omiljeni nadimak! (VIDEO)

"Ja seljak jesam i dete sa sela i ne mogu da se ljutim na nešto što je činjenica. To nosim i ovako i onako, ne možeš pobeći od nečega", rekao je popularni voditelj RTS-a

  • 6

Živorad Nikolić, voditelj RTS-ove emisije "Žikina Šarenica", istakao je u intervju za "Mondo" da mu je nadimak "Žika Seljak" omiljeni, pošto je, kako kaže, dete sa sela.

- Žika Seljak je moj omiljeni nadimak, za mene je to činjenica, ja seljak jesam i dete sa sela, i ne mogu da se ljutim na nešto što je činjenica. E, sad, ima onih koji su rođeni u gradu, a seljaci su u duši, to je njihov problem. To nosim i ovako i onako i ne možeš pobeći od nečega. Dođete u situaciju da vam sve to bude zabavno, jer ako napravite šalu na svoj račun, oni koji žele da vas ponize onda izgube volju, i nemaju više aduta - rekao je Nikolić za ovaj portal.

Pogledajte kako je Žika Šarenica vodio emisiju obučen kao imperator:

Popularni voditelj je pre dve godine bio na meti kritika, jer je, navodno, opsovao dečaka koji recituje u njegovoj emisiji.

- To što se dogodilo, uopšte se nije odnosilo na dete. Onaj ko odgleda pažljivo taj snimak videće da je dete recitovalo pesmu, završilo, poklonilo se i selo, i posle toga je krenula neka muzika, čini mi se da je folklorna grupa nastupala. Tada sam se dogovarao sa organizacijom šta će ići sledeće, oni su hteli da nastupi neki stari pesnik, ja sam bio protiv toga, ali oni su insistirali i tad sam rekao ono što sam rekao - istakao je Žika, i nastavio:

- Šta da radite, meni je bilo žao što se to tako protumačilo, čak me majka tog deteta nakon završene emisije izljubila, jer je bila srećna kako je sve izgledalo, a onda su s njom kontaktirali novinari i naložili je da sam ja zaista opsovao dete. Čak sam hteo da pomognem malom da izda zbirku pesama, ali onda mi je njegova majka rekla da sam kreten, pa sam je uputio da joj pomognu oni koji su joj to rekli - dodao je Nikolić.

Pogledajte kako Žika Šarenica "psuje" dečaka:

(Telegraf.rs/"Mondo")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Despot

    24. septembar 2013 | 16:27

    Seljak je za tebe kompliment, ti si seljacina nevaspitana

  • 000

    24. septembar 2013 | 16:38

    To seljak se ne odnosi na to odakle si, u tvom slucaju je karakterna osobina.

  • Lala

    25. septembar 2013 | 09:19

    Nisi ti nikakav seljak....ti saklje. Ne ponizavaj radne vredne ljude, bruko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA