Dragana Mirković i Katarina Radivojević žiri u rijalitiju na "Prvoj"! (VIDEO)

Pevačica i glumica biće deo žirija muzičkog šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato", a pored njih u ulozi ocenjivača naći će se Ivan Ivanović i pevačica Marija Mihajlović

  • 5

Rijaliti "Tvoje lice zvuči poznato" samo što nije počeo s prikazivanjem, a konačno je određen sastav žirija. Budući da je ovo rijaliti u kojem će manje poznati glumiti poznatije, glumica Katarina Radivojević, pevačice Dragana Mirković i Marija Mihajlović i voditelj Ivan Ivanović biće idealni za ovu ulogu.

Muzički šou-program koji uskoro počinje na "Prvoj" jedinstven je po tome što nema eliminisanja učesnika, već oni tokom takmičenja sakupljaju poene i tako se rangiraju sve do polufinalne emisije.

Javnosti je poznato nekoliko učesnika - Sara Jovanović, Knez, Tamara Dragičević i Milena Vasić.

Katarina Radivojević oduševljena je što će se naći u ovoj ulozi, budući da prvi put ocenjuje nekog, a javnost je imala prilike da je gleda samo dok glumi. Ivan Ivanović dodaje da će pomoći takmičarima svojim ocenama, jer je dugo u svetu zabave.

Šou je humanitarnog karaktera, te će tako pobednik novac koji je prikupljen glasovima dodeliti onima kojima su ta sredstva potrebna, a po svom ličnom izboru.

(A. Č./ Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opanak

    25. septembar 2013 | 11:27

    Iskreno jedva cekam da vidim Draganu,cisto da se zna koliko se emancipovala,a koliko su Ceca i ekipa ostali na nivou birtija iz kojih su potekli!

  • Nevidljivi

    25. septembar 2013 | 12:50

    Dragana je carica, niko joj nije ni do kolena

  • Namcor

    25. septembar 2013 | 22:23

    Bravo za Draganu. Pevačica i žena i majka na mestu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA