KARLEUŠA: Pozivam javne ličnosti da podrže gej paradu! (FOTO)

- Ako mogu ja, progonjena i napadana, da nađem snagu i volju u sebi da podržavam ljudska prava, mogu i sve moje bezbrižne kolege - napisala je JK na Tviteru

  • 31

Pevačica Jelena Karleuša pozvala je sve poznate ličnosti da podrže gej paradu, jer po njenom mišljenju, tako se "pokazuje tolerancija, demokratija i kultura". Jelena već danima javno upućuje podršku LGBT aktivistima, koji se spremaju za "Paradu ponosa". 

Pevačica već nekoliko dana kači tvitove u vezi s ovom tematikom, a nedavno je oduševljeno izjavila da jedva čeka da šeta s Vučićem i Palmom na gej paradi. 

Plavokosa Jelena je napisala i da sve kolege moraju da podrže LGBT aktiviste, jer ona to čini iako je "progonjena".

Takođe, Karleuša je napisala pratiocima na Tviteru da "Parada ponosa" nije slavljenje bolesti, već dresura normalnih ljudi.

Da podsetimo, Palma je od Vlade Srbije zatražio da ne dozvoli održavanje "Parade ponosa", dok je Vučić pre nekoliko dana izjavio da neće učestvovati na gej paradi.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    25. septembar 2013 | 14:45

    Gospodjo Karleusa ili kako vec.. Da li ste se ikada zapitali sta znaci tolerancija i prihvatanje razlika? Ostavite se drustvenih mreza ,vremena imate ocigledno na pretek i udubite se u problematiku. Forsiranje homoseksualizma ima za cilj rasturanje porodice kakvu znamo -muz,zena i deca.Deca u ovoj prici imaju presudnu ulogu.Cilj geoinzenjeringa je smanjenje ljudi na planeti ,homoseksualci ne mogu da imaju svoju decu ,njihova usvojena deca ce ,verovatno biti homoseksualci koji opet nece moci da imaju svoju decu ... Umesto sto se hvalite da ste tolerantni i imate siroke poglede na svet ,nemojte da se sramotite ako ne poznajete materiju .

  • zullu

    25. septembar 2013 | 14:07

    A ko je nju pozvao da poziva?

  • S

    25. septembar 2013 | 14:22

    Ova ima neki gadan kompleks... :/

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA