WONDERLAND FESTIVAL: Pored di-džej Omnie i Sied van Riela, nastupaju i domaći predstavnici

Sa Omniom i Sied van Rielom 12. oktobra u KPGT-u pult će deliti i X-Coast, Calavera & Manya i Vid Marjanović. Aktuelna cena ulaznice je 890 dinara i važi do 1. oktobra

  • 1

Miracle Stage, glavna festivalska scena prvog Serbia Wonderlanda je kompletirana. Sa Omniom i Sied van Rielom 12. oktobra u KPGT-u pult će deliti i X-Coast, Calavera & Manya i Vid Marjanović.

Vid Marjanović je di-džej i producent iz Beograda. U njegovim setovima možete čuti različite žanrovske fuzije, uglavnom je to izbalansirani spoj sledećih stilova: Techno, Progressive House, Minimal, Tech House, Deep House, Dub Techno, Psychedelic/Progressive Trance, Breakbeat...

Calavera i Manya su mladi di-džejevi i producenti iz Beograda koji su uz zasebna iskustva u didžejingu, koja traju skoro deceniju, postali tim kasne 2012. godine. 

X-Coast je pseudonim iza kog stoji Bojan Čizmić ( Novi Sad ), di-džej i producent koji insistira na elektronskom zvuku koji pokreće na ples. Do sada je poznatiji kao Cell D, Roy Fokker, ali i kao polovina dvojca The Good Guys.

Konkurs na kome su učestvovali mladi umetnici, di-džejevi, producenti i performeri je završen sa više od 200 prijavljenih. Svi koji prođu konkurs imaće priliku da svoje radove podele s publikom na Wonderland grupi, a oni koji uđu u uži izbor moći će da učestvuju u posebnom miksu Wonderland festivala. Konačni rezultati konkursa biće objavljeni 1. oktobra, paralelno sa programom Jungle Tribe Live Act Stagea na kome će se predstaviti najtalentovaniji i najatraktivniji producenti i muzički stvaraoci.

Aktuelna cena ulaznice za festival je 890 dinara i važiće do 1. oktobra, a svi koji kupe karte za prvi Serbia Wonderland, postaju osnivači festivala i dobijaju kartice ''Pisali smo bajku'' po koje će biti pozvani da dođu u prostorije Jungle Tribea, čime će im na narednim Serbia Wonderland festivalima biti obezbeđene posebne pogodnosti − prednost u kupovini karata po promotivnim cenama, pokloni iznenađenja, besplatne karte za warm up događaje...

Publika sama gradi svoj festival budućnosti i u toku je glasanje na Facebook stranici (www.facebook.com/serbiawonderlandfestival) za narednu godinu. Bira se lokacija, trajanje festivala, broj stejdževa, scenografija, cena karte, line up, žurke zagrevanja za festival i ovo je jedinstvena prilika da publika sama odredi kakav festival budućnosti u Srbiji želi.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA