• 1

WONDERLAND FESTIVAL: Pored di-džej Omnie i Sied van Riela, nastupaju i domaći predstavnici

Sa Omniom i Sied van Rielom 12. oktobra u KPGT-u pult će deliti i X-Coast, Calavera & Manya i Vid Marjanović. Aktuelna cena ulaznice je 890 dinara i važi do 1. oktobra

  • 1

Miracle Stage, glavna festivalska scena prvog Serbia Wonderlanda je kompletirana. Sa Omniom i Sied van Rielom 12. oktobra u KPGT-u pult će deliti i X-Coast, Calavera & Manya i Vid Marjanović.
Vid Marjanović je di-džej i producent iz Beograda. U njegovim setovima možete čuti različite žanrovske fuzije, uglavnom je to izbalansirani spoj sledećih stilova: Techno, Progressive House, Minimal, Tech House, Deep House, Dub Techno, Psychedelic/Progressive Trance, Breakbeat...

Calavera i Manya su mladi di-džejevi i producenti iz Beograda koji su uz zasebna iskustva u didžejingu, koja traju skoro deceniju, postali tim kasne 2012. godine. 
X-Coast je pseudonim iza kog stoji Bojan Čizmić ( Novi Sad ), di-džej i producent koji insistira na elektronskom zvuku koji pokreće na ples. Do sada je poznatiji kao Cell D, Roy Fokker, ali i kao polovina dvojca The Good Guys.
Konkurs na kome su učestvovali mladi umetnici, di-džejevi, producenti i performeri je završen sa više od 200 prijavljenih. Svi koji prođu konkurs imaće priliku da svoje radove podele s publikom na Wonderland grupi, a oni koji uđu u uži izbor moći će da učestvuju u posebnom miksu Wonderland festivala. Konačni rezultati konkursa biće objavljeni 1. oktobra, paralelno sa programom Jungle Tribe Live Act Stagea na kome će se predstaviti najtalentovaniji i najatraktivniji producenti i muzički stvaraoci.
Aktuelna cena ulaznice za festival je 890 dinara i važiće do 1. oktobra, a svi koji kupe karte za prvi Serbia Wonderland, postaju osnivači festivala i dobijaju kartice ''Pisali smo bajku'' po koje će biti pozvani da dođu u prostorije Jungle Tribea, čime će im na narednim Serbia Wonderland festivalima biti obezbeđene posebne pogodnosti − prednost u kupovini karata po promotivnim cenama, pokloni iznenađenja, besplatne karte za warm up događaje...
Publika sama gradi svoj festival budućnosti i u toku je glasanje na Facebook stranici (www.facebook.com/serbiawonderlandfestival) za narednu godinu. Bira se lokacija, trajanje festivala, broj stejdževa, scenografija, cena karte, line up, žurke zagrevanja za festival i ovo je jedinstvena prilika da publika sama odredi kakav festival budućnosti u Srbiji želi.
(Telegraf.rs)
 

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima