U ZNAKU MUZIKE: Dženan Lončarević, Goca Tržan, Željko Samardžić zvezde Radijskog festivala (FOTO)

Domaći i regionalni pevači i njihove koleginice oduševili su prisutne izvođenjem novih i starih hitova na muzičkoj manifestaciji održanoj u novobeogradskom Belexpo centru

  • 0

Pod sloganom "Muzika je glavna", u novobeogradskom Belexpo centru održano je poslednje veče tradicionalnog Radijskog festivala. I ovaj put, ova popularna manifestacija okupila je mnogobrojne domaće i regionalne muzičke zvezde.

U svečanom ambijentu, publici su svoje nove numere ali i stare hitove predstavili Goca Tržan, Jelena Tomašević, Dženan Lončarević, Željko Samardžić i ostali. Svi oni međusobno su se smenjivali na tri tematski različite bine, a ceo program trajao više od tri sata.

Završno veče otvorio je crnogorski pop pevač Bojan Marović, a ubrzo zatim atmosferu je na viši nivo podigao Bane Lalić MVP koji je izveo hit numeru "Celu noć i celi dan". Nakon Baneta imali smo priliku da čujemo i Dejana Cukića ali i Jelenu Tomašević.

Takođe, zapažen nastup imao je i čuveni ženski sastav "Frajle", zatim bend "Neverne bebe", kao i legendarni rok sastav "Crvena jabuka". Žera i drugari su svojim čuvenim hitovima podsetili na stara dobra vremena eks-ju roka.

Boje domaće pop muzike branili su Dženan Lončarević, "Leksington bend", Dado Glišić odnosno Željko Vasić, a oni su svojim pesmama i svirkom naterali publiku da đuska i peva. Takođe, svoje vokalno umeće pokazao je i gost iz Hrvatske Toni Cetinski.

Nastavilo se u veselom ritmu i na samom kraju festivala imali smo priliku da dva puta na bini vidimo i čujemo Željka Samardžića i Gocu Tržan. Poznati pop pevač je najpre sa bendom izveo svoju novu pesmu "Pesnice i šarm", dok nešto kasnije na klaviru odsvirao hit "Ljubavnik".

Kao i Željko Samardžić, svojim pevanjem oduševila je i Goca Tržan. Ona je na stejdžu izvela potencijalni hit "21 gram", a potom i "unplugged" verziju numere "Strašilo".

Za izvođenje stranih hitova bio je zadužen sjajni sastav "Euterpa" , koji je svirao numere iz osamdesetih, devedestih i dvehiljaditih i to "Billy Jean", "Moves Like Jagger", "Simply The Best" i trenutno jednu od najpopularnijih planetarnih hitova "Get Lucky".

Na samom kraju, nastupio je specijalni gost festivala Sergej Ćetković, koji je otpevao pesmu "Dva minuta". Posle nastupa popularnog crnogorskog pevača, poznati voditeljski par "Radija S" Natalija i Ivan rekli su da je Radijski festival i zvanično završen za ovu godinu i da su svi pobednici ove manifestacije.

Na Radijskom festivalu bilo je puno poznatih ličnosti. Ovoj muzičkoj zabavi prisustvovali su političar Zoran Baki Anđelković, advokat Toma Fila, Raka Marić, Ivan Petrović iz "Prvog glasa Srbije", Leontina Vukomanović i Alberto Dijas iz benda "So Sabi".

Pogledajte kako je bilo na završnoj večeri Radijskog festivala održanom u Belexpo centru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA