HIT: Nada Macura odbila da uđe na Farmu!

- Producenti rijalitija su me zvali, ali sam odbila poziv, jer to mesto nije za mene. Osuđujem takve rijalitije i pobegla bih za dva dana odande - kaže portparolka Hitne pomoći

  • 10

Doktor i portparol Hitne pomoći Nada Macura odbila je poziv za ulazak u petu sezonu rijalitija "Farma". Naime, Macuru je produkcija zvala, ali ona kaže da se ne bi snašla u svađama, jer je miroljubiva, te da bi "preskočila ogradu nakon dva dana".

 

- Pred novi, peti serijal zvali su me producenti, ali sam odbila jer ne mislim da je to mesto za mene. Osuđujem takve rijalitije i odbila sam poziv - kaže Nada za "Mondo", i dodaje da je ovaj rijaliti pokazatelj da je narod željan "svađe i poremećenih odnosa".

 

Macura dodaje da se sigurno ne bi snašla u rijalitiju, jer ne voli prepirke, te da bi odande pobegla.

 

- Ne možete, ako ste takvi, da otrpite da odete tamo gde vas pljuju ili gađaju. Prijateljica koja me dobro poznaje rekla mi je "ti bi tamo za dva dana preskočila ogradu i pobegla", i u pravu je - završava Macura.

 

(A. Č./ Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA