KOJA VAM JE NAJLEPŠA? Ove lepotice imaju najveće šanse da postanu mis sveta! (FOTO)

Po procenama kladionica, Brazilka Sankler Franc je veliki favorit na takmičenju koje se održava sutra uveče, a njene glavne rivalke će biti predstavnice Filipina i Španije

  • 6

Dok tenzija raste uoči izbora za "Mis sveta", koji će u subotu biti održan na Baliju, kladionice smatraju da najveće šanse za pobedu imaju predstavnice Brazila, Filipina i Španije.

Od zemalja bivše Jugoslavije najbolje se kotira misica iz Hrvatske, dok je naša Aleksandra Doknić u donjem delu liste s prosečnom kvotom 80!

Ako je verovati kladioničarima, koji doduše znaju i da omanu u procenama, sledeća mis sveta će biti Sankler Franc (22), brazilaska manekenka koja već godinama učestvuje na svim mogućim izborima za mis. Kvota na njenu pobedu je 4 (primer: na 100 uloženih dobijate 400 dinara).

Filipinka Megan Jang (23) je, po mišljenju većine azijskih medija, glavni favorit za pobedu, a mlada TV voditeljka i glumica je definitivno blizu trijumfa s kvotom 6.

U najužem krugu favorita se nalazi i simpatična predstavnica Španije Elena Ibarbija Himenez (18), a kvota na pobedu manekenke iz San Sebastijana iznosi 7.

Iza ove tri lepotice, nalaze se devojke iz Amerike, Ukrajine, Francuske i naravno Indije, a ukoliko smatrate da će baš neka od njih biti nova mis sveta, možete dobro da zaradite, budući da je kvota na njihov trijumf 18.

Kada se prebacimo na teren nekadašnje Jugoslavije, na kladioničarskim listama je najbolje plasirana Hrvatica Lana Gržetić (kvota 55), a s kvotom 80, mis Srbije Aleksandra Doknić se nalazi u istoj grupi sa ostalim predstavnicama bivše SFRJ koje "dele" kvote od 75 do 85.

Takmičenje na Baliju počinje u subotu, 28. septembra, u 23.30 časova po našem vremenu.

Šta vi mislite? Koja od ovih lepotica najviše zaslužuje pobedu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    27. septembar 2013 | 23:35

    Ако је ова, представница Шпаније, лепа, ја сам онда Кристијано Роналдо..

  • Klarkson

    28. septembar 2013 | 01:35

    Ova u sredini, tj. Filipinka.

  • Princes krofna

    28. septembar 2013 | 09:27

    OVA U SREDINI UBEDLJIVO ! NE ZNAM KAKO JE OVA PRVA I DOSPELA TU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA