SRPSKA MISICA: Ponosna sam što sam dobila 350.000 glasova na Internetu (FOTO) (VIDEO)

"Dugo sam bila vodeća, a sada sam druga. Glasanje na internetu je i dalje u toku i traje do sutra, pa dragi fanovi, puno vam hvala na glasovima i nastavite do sutra da glasate za mene" , poručila je Aleksandra Doknić koja će se sutra uveče na ostrvu Bali boriti za titulu najlepše na planeti

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika lol
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jokica

    28. septembar 2013 | 11:10

    Koji li je vama vrag,aman?!Volela bih da vidim vas naglasak engleskog i vas osmeh,mora da ste svi holivudskog stasa i akcenta,kad ste toliko napali devojku!Jedna je od nasih najlepsih misica,pored Tijane Stajsic!Zgodna,lepa,veoma atraktivna!Sta vise hocete?E to znamo,i vi bi rado na njeno mesto,al ne mozete!U tom grmu lezi zec!Ako je i bilo,a bilo je,propusta ranijih godina,ove zaista imamo predstavnicu za ponos!I umesto da svi pomognemo i glasamo redovno,da jednom neko nas dobije takvu cast i titulu,ne...mi trazimo manu!Cak neki idu toliko da glasaju za Filipinku,da nasa ne bi pobedila!Da mi je njihov mozak da vidin,pa da shvatim odakle tolika zloba i mrznja prema svom?!Samo napred Aleksandra,objasni pojam srpske lepotice i nek ti je sa srecom!Trebace ti,s obzirom kakve sunarodnike imas!Gledam na sajtu MISS WORLD,svi svoje hvale,samo Srbi pisu komentare pritiv svoje devojke!Sramota.

  • Sanja

    27. septembar 2013 | 23:24

    Prosjek! Koliko ljepših cura ima u SRB pa strašno! Engleski očajan! POZZ iz De!

  • nina

    27. septembar 2013 | 22:05

    PRELEPA DEVOJKA! Jednom sam je srela i na ulici zaista super izgleda :) to sto ima specificne zube to je dodatni plus jer je razlicita, nije fora da svi imaju vestacki filmski osmeh vec da budu lepi ja svoj nacin a ova devojka je zasluzila titulu misice ;) negativne komentari su smesni, nije mi jasno sto neki ljudi podrazumevaju lepotom....? Barbie look? :))))) budite realni! SVE NAJBOLJE ALEKSANDRI!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA