SRPSKA MISICA: Ponosna sam što sam dobila 350.000 glasova na Internetu (FOTO) (VIDEO)

"Dugo sam bila vodeća, a sada sam druga. Glasanje na internetu je i dalje u toku i traje do sutra, pa dragi fanovi, puno vam hvala na glasovima i nastavite do sutra da glasate za mene" , poručila je Aleksandra Doknić koja će se sutra uveče na ostrvu Bali boriti za titulu najlepše na planeti

  • 6

Predstavnica Srbije na predstojećem izboru za mis sveta Aleksandra Doknić, rekla da je spremna za finalno veče i da joj izuzetno drago što je osvojila visok plasman prilikom glasanja na internetu.

Da podsetimo, naša lepotica se nalazi na drugom mestu sa preko 350.000 glasova, dok je prva trenutno Filipinka Megan Jang.

- Posebno sam ponosna na visok plasman na internetu. Dugo sam bila vodeća, a sada sam druga. Ono što je posebno zanimljivo je da svih 125 devojaka koje su iza mene nemaju ukupan broj glasova koliko imam ja sama - rekla je Aleksandra i dodala:

- Zaista nema bolje promocije za jednu zemlju. Glasanje na internetu je i dalje u toku i traje do sutra, pa dragi fanovi, puno vam hvala na glasovima i nastavite do sutra da glasate za mene. Ljubi vas i voli vaša Aleksandra - navela je naša misica.

Doknićeva je takođe istakla da sad nema tremu i priznala da ju je imala na početku, ali da je savladala u ovom periodu boravka kroz česte javne nastupe, komunikaciju i kontinuirane probe.

Da podseticemo naša lepotica, koja se nalazi na Baliju od 3. septembra, predstavila se video spotom o svojoj državi i svom gradu, kao i o humanitarnim aktivnostima u kojima je učestvovala i koje je organizovala u našoj zemlji.

Aleksandra se tako]e takmičila  za top modela, u sportskim disciplinama, a u ritmu zumbe predstavila je svoj talenat. U razgovoru sa sudijama posebnu pažnju je privukla kada je pričala o svom konju Cezaru i o ljubavi prema konjima koje je odlika grada u kom je rođena.

Na pitanje šta bi volela da radi kada se vrati, bez oklevanja je ponosno rekla da bi volela da bude zaštitno lice nove avio kompanije AIR Srbija

Da podsetimo, izbor za Miss sveta održaće se sutra uveče na Baliju od 23:3o po našem vremenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lol

    27. septembar 2013 | 16:35

    Ova naucila napamet da prica na engleskom o Srbiji. :D

  • nina

    27. septembar 2013 | 22:05

    PRELEPA DEVOJKA! Jednom sam je srela i na ulici zaista super izgleda :) to sto ima specificne zube to je dodatni plus jer je razlicita, nije fora da svi imaju vestacki filmski osmeh vec da budu lepi ja svoj nacin a ova devojka je zasluzila titulu misice ;) negativne komentari su smesni, nije mi jasno sto neki ljudi podrazumevaju lepotom....? Barbie look? :))))) budite realni! SVE NAJBOLJE ALEKSANDRI!!!

  • Sanja

    27. septembar 2013 | 23:24

    Prosjek! Koliko ljepših cura ima u SRB pa strašno! Engleski očajan! POZZ iz De!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA