Adel osvojila "Brit" nagrade i pokazala voditelju srednji prst

Pevačica je pokušaj voditelja da je prekine zbog nastupa grupe "Blur" nagradila pokazivajući "bezobrazni" prstić!

  • 0

Pošto je bukvalno "oduvala" konkurenciju na dodeli "Gremija", Adel je očekivano pokupila i glavne nagrade na dodeli "Brit avordsa". Proglašena je najboljom britanskom pevačicom, a njen album "21" proglašen je albumom godine.

Tokom govora Adel je istakla da je ponosna na to što je Britanka, a kad je voditelj Džejms Korden pokušao da je prekine da bi najavio grupu "Blur", pokazala je srednji prst.

Organizatori dodele britanskih muzičkih nagrada su se zatim izvinili zvezdi večeri zbog toga što su joj, dok je primala nagradu, skratili vreme za govor.

Adel, koja je dobila dve glavne Brit nagrade, rekla je da njen potez nije bio uperen na obožavaoce, već protiv onih koji vode dodelu najviših muzičkih priznanja u Britaniji, koje je nazvala "odelima".

- Pokazala sam prst, ali to nije bilo upućeno fanovima. Žao mi je ako sam nekoga uvredila, ali su ''odela'' uvredila mene - rekla je ona.

"Žalimo zbog onoga šta se dogodilo i upućujemo najiskrenije izvinjenje Adel zbog toga što je njen veliki trenutak skraćen zbog trajanja cele ceremonije", navodi se u saopštenju organizatora.

"Ne želimo da ovim umanjimo njeno neverovatno dostignuće u dobijanju naših navećih nagrada koje su samo vrhunac izvanredne godine iza nje", dodaje se u saopštenju.

Nagrade na "Brit" su dobili i Ed Shiren kao najbolji britanski pevač, "Koldplej" za najbolji britanski bend, Lana Del Rej je proglašena za najboljeg debitanta, dok su Bruno Mars, Rijana i "Fu Fajtersi" dobili nagrade za najbolje strane izvođače.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA