BRENA U ŽIRIJU "ZVEZDA GRANDA": Prolaze samo najbolji, nema protekcije!

"Ovo je muzički šou u kome provlačenja nema. Za bavljenje muzikom zaista je potreban talenat, ako neko ne zna da peva, to se jednostavno čuje", ispričala je pevačica koja će ove sezone ocenjivati mlade talente

  • 2

Balkanska diva Lepa Brena ove sezone planira da se oproba u ulozi žirija u popularnom takmičenju "Zvezde Granda", gde će sa Sašom Popovićem odlučivati o sudbini kandidata. Ona je u intervjuu za "Naše novine" ispričala i da se protiv stresa bori jogom, kao i da čita knjige iz psihologije.

Takmičari koji se nađu na bini ispred pevačice moći će da čuju pohvale i zamerke na svoje pevanje, dok ona ističe da nikakve protekcije neće biti jer se prosto čuje da li neko zna ili ne zna da peva.

- "Zvezde Granda" su koncept u kojem ništa  ne može provući i gde prolaze samo najbolji. Za bavljenje muzikom zaista je potreban talenat i tu protekcije nema - rekla je folk pevačica.

Ona je dodala i da se "Grand produkcija" ne meša u privatan život pevača i ne osuđuje ponašanje mladih "Zvezda Granda".

- Profesionalno pratimo njijhov rad, a privatan život je lična stvar u koju se produkcija ne meša. "Grand" je tu da podrži svakog pevača, ali samo od njih i njihovog rada zavisi kako će se konotirati kod publike - ispričala je Brena.

Pevačica je ovom prilikom otkrila je i da ima talenta za pisanje, kao i da joj u komunikaciji sa ljudima često pomažu knjige iz psihlogije koje čita.

- Znala sam mnogo da se nerviram kada ne mogu neki problem da rešim, a onda sam shvatila - ili ću ga rešiti ili ne. I to prihvatam. Joga je moje veliko otkriće jer vodi samospoznaji, mentalnom i fizičkom opuštanju, te je preporučujem svima kojima je stres svakodnevica - ispričala je pevačica.

(J. J./Naše novine)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA