MIS SVETA: Najlepša Megan Jang sa Filipina, srpska misica nije u Top 10! (FOTO) (VIDEO)

Filipinka je najpre osvojila titulu mis interneta, zbog čega je direktno plasirana u Top šest, da bi na kraju bila i krunisana za najlepšu. Požarevčanka Aleksandra Doknić ispala već u prvoj fazi takmičenja

  • 5

Lepotica sa Filipina Megan Jang, za koju je glasalo najviše ljudi putem interneta, proglašena je za miss sveta 2013. godine odlukom žirija. Prva pratilja je Francuskinja Marin Lorfelin, dok je za drugu pratilju proglašena devojka iz Gane, Naa Okaili Šuter.

Naša misica, Aleksandra Doknić iz Požarevca, i pored velikog broja glasova na internetu, nije uspela da se plasira u Top deset, odnosno, takmičenje je završila već u prvoj fazi.

Titula mis interneta obezbedila je Megan Jang direktan plasman u Top šest, a predstavnica Filipina je na kraju i odnela krunu.

Ona je rođena u Americi, a na Filipine se preselila sa 10 godina. Studira filmsku produkciju, a još od 15. godine pojavljuje se u filmovima, serijama i reklamama. Sanja da postane reditelj i veliki je fan filmova o Hariju Poteru.

U polufinale takmičenja prošle su još i predstavnice Gane, Jamajke, Španije, Indonezije, Engleske, Nepala, Francuske, Australije i Brazila. Top pet su činile: Francuska, Filipini, Gana, Brazil i Španija. Kao šesta im se pridružila lepotica iz Gibraltara, koja je osvojila najviše glasova u kategoriji "People's Choice".

Izbor za Miss sveta trebalo je da se održi u Džakarti, no iz sigurnosnih razloga manifestaciju su preselili na Bali. Na Džakarti su, naime, pretili da će napasti takmičarke jer tamošnje stanovništvo smatra da je izbor za miss izbor za najljepšu prostitutku, zato što devojke pokazuju telo. U Džakarti bi djevojke gledalo čak 20.000 ljudi, no zbog bezbednosti, organizatori su pristali na Bali.

Pogledajte galeriju fotogrfaija.

 

(J. J./abs-cbnnews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA