SRPSKA MISICA: Nisam očekivala pobedu, favorizuju se bogate zemlje! (FOTO) (VIDEO)

Aleksandra Doknić kaže da nema dečka i da joj je ambicija da završi fakultet, a tvrdi da od manekenstva ne može da se živi: "Radije bih radila u nekoj banci", otkriva Aleksandra

  • 9

Srpska misica Aleksandra Doknić (18) nije uspela da se plasira u Top 10 na Izboru za mis sveta, ali priznaje da nije razočarana jer nije ni očekivala pobedu, budući da se, po njenim rečima, uvek favorizuju bogate zemlje iza kojih stoji država i čitav tim stručnjaka za ulepšavanje.

Lepotica iz Požarevca kaže da za pobedu na svetskom izboru nije potrebna lepota, već ambicija, humanitarni rad i jaka podrška države.

- Ovo je za mene bilo divno iskustvo i ne bih ga ni za šta menjala. Ipak, očekivala sam da ćemo se više zabavljati i uživati, ali smo baš dosta radile. Svaki dan po 10 časova smo uvežbavale koreografije. Manji problem imale smo s organizacijom, jer su nas dan ranije bukvalno oterali u Džakartu. Tu su sve misice sedele ceo dan u kafiću i čekale svoj avion za rodnu zemlju - kaže Aleksandra za Telegraf, i dodaje da nije očekivala pobedu:

- Iskreno, uopšte nisam očekivala pobedu. Na svetskom Izboru za mis se favorizuju bogate i jake zemlje kao što su Francuska, Engleska, Nemačka... Te devojke su od početka imale veliku podršku i potporu od strane svoje države. Jako je bitno da zemlja stane iza svojih kandidatkinja i pruži im maksimalnu podršku. Mi čak nismo imale ni šminkere i frizere, a neke misice su non-stop bile tip-top sređene - iskrena je lepotica.

Na pitanje šta je potrebno, sem lepote i podrške države, da poseduje buduća misica, Doknićeva kaže da je vrlo bitan humanitarni rad.

- Nije lepota toliko bitna koliko humanitarni rad koji svaka misica predstavlja žiriju. Mora jasno da se vidi šta je lepotica uradila, a ne da idu samo promotivne slike. Takođe, bitna je i harizma, ali i sreća.

Mlada misica za Telegraf otkriva da nema dečka, te da je fokusirana na fakultet.

- Imam veliki podršku porodice u životu, a sad sam upisala prvu godinu fakulteta. Ne znam da li ću nastaviti da se bavim manekenstvom, jer se od toga teško živi. Radije bih radila u banci... - kroz smeh priča srpska lepotica.

Pogledajte dolazak misice na aerodrom:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rista

    1. oktobar 2013 | 19:18

    jeste, filipini su jako bogata zemlja, kako da ne... devojcice, bolje se ti drzi mira u svetu i slicnih gluposti.

  • Sashki

    1. oktobar 2013 | 20:02

    "Nisam očekivala pobedu. Favorizuju se ""lepe devojke"" "

  • fox711

    1. oktobar 2013 | 18:45

    slatka si ti devojcice, ali vise od misice ti sve da hoces ne mozes biti. Fali tebi mnogo, pocev od visine, da bi zaradjivala kao nase manekenke u inostranstvu. Samo da te odavestim, da manekenke koje zaista rade zaradjuju za jedan Dan kao ti za mesec u banci. Pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA