Karleuši država pleni imovinu zbog Cece? (FOTO)

Ukoliko Jelena Karleuša ostane pri odluci da ne isplati 200.000 dinara Ceci zbog izrečenih kleveta i uvreda, mogla bi da usledi zaplena imovine od strane države

  • 26

Nakon što je Viši sud u Beogradu nakon pune tri godine doneo je presudu, po kojoj će Karleuša morati da Ceci isplati sumu od 200.000 dinara za javno izrečene klevete i uvrede, koje je Jelena napisala u otvorenom pismu objavljenom na Fejsbuku, Karleuša je na Tviteru napisala da joj ne pada na pamet da to učini, nakon čega bi mogla da usledi zaplena imovine u tom iznosu.

Ukoliko Jelena ostane pri svojoj odluci, sud će joj zapleniti imovinu, jer je to uobičajena procedura kada se ne ispoštuje odluka suda. Odmah nakon što je presuda izrečena, Jelena je, nimalo damski, na Tviteru odgovorila da Ceca može da dobije samo ku*ac.

- Nanogica može da otima od vas. Od mene sigurno ne. Dobiće ku*ac - poručila je Karleuša na Tviteru.

Podsetimo, Ceca je podnela tužbu protiv Jelene u decembru 2010. godine, a sav novac koji plava pevačica bude uplatila za klevetu, biće uplaćen za decu iz Zvečanske ulice.

(A. Č./ Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    1. oktobar 2013 | 00:19

    Uzmite joj sve! Ona je najvece zlo koje je ikada zadesilo Srbiju! Zivela Ceca srbska majka!

  • Igor Milic

    1. oktobar 2013 | 00:19

    kad meni dolaze da plene imovinu zbog 2000 din,e ajd sad da vidimo...???

  • Lidija

    1. oktobar 2013 | 01:36

    Sta da joj uzmu?!? Zivi u Piksijevoj vili, majku poslala na Farmu, na Uscu pukla, nema pas za sta da je ujede. Otkud njoj 270.000rsd???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA