HRVATSKA MISICA OGORČENA: Haljine sam pozajmljivala od mis Bosne, za nagradu sam dobila peškir i kremu!

- Osigurali su mi samo jednu haljinu i jedne cipele i rekli da valjda i sama imam haljinu koju bih ponela. Posle sam pročitala da su mi dali 4.500 evra vredne nagrade i bilo mi je smešno! - požalila se Lana, koja je ove godine predstavljala Hrvatsku na Izboru za mis sveta

  • 9

Ovogodišnji Izbor za mis sveta nije doneo sreću lepoticama sa našeg područja, te su se srpska predstavnica Aleksandra Doknić i hrvatska misica Lana Gržetić pokunjeno vratile u rodne zemlje bez medijske pompe, pohvale i krune. Međutim, obe su se požalile da su na izboru za najlepšu ženu dominirale devojke iz bogatih zemalja, dok je Lena iskoristila priliku da žestoko iskritikuje organizatore u Hrvatskoj.

Mlada manekenka očigledno nije bila oduševljena tretmanom koji je dobila, te je otvoreno ispričala kakva ju je muka snašla. Pored toga što njeno predstavljanje Hrvatske na Izboru za Mis sveta jedva da je medijski bilo ispraćeno, među zamerkama se našla i najjeftinija karta do Balija.

- Loša organizacija počela je i pre jer su mi osigurali samo jednu haljinu i jedne cipele i rekli da valjda i sama imam haljinu koju bih ponela. Najbolje od svega je što sam kao nagradu dobila peškir i kremu. Posle sam pročitala da su mi dali 4.500 evra vredne nagrade i bilo mi je smešno! - ispričala je Lana za "Jutarnji", koja je na kraju obula svoje cipele pred žirijem.

Da stvar bude gora, hrvatsku misicu na aerodromu sačekalo je neprijatno iznenađenje, budući da je za prtljag morala da izvadi svoj novac, jer sponzora nije imala, i plati 450 evra kako bi je pustili da se ukrca.

- Devojke su imale po sedam kofera, a ja dva i to sa haljinama koje mi je pozajmila Tajana i koje moram vratiti. Misice Venecuele i Grčke imale su haljine do poda i na doručku, a mis Libana 20.000 evra za trošenje u "Pradinim" buticima, a sve su imale snimljene filmove kojima se predstavljaju njihove zemlje, i osigurane ulaznice za izbor za svoje najbliže. Sreća je što mi je cimerka bila mis Bosne, koja je imala gomilu odeće pa smo razmenile neke komade - požalila se misica, i dodala da su je najviše postideli komentari da dolazi iz "toliko siromašne zemlje", budući da nosi "otrcanu" lentu.

(J. J./Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bla-bla

    1. oktobar 2013 | 21:08

    Ne brini ti nista!Sad hvataj fudbalera ili kontraverznog biznismena i biće haljina do mile volje!

  • Dule

    1. oktobar 2013 | 21:34

    Jadna devojka,pa kako,zasto....

  • Milan

    1. oktobar 2013 | 23:06

    Strasno? A ja mislio, Hrvatska - Evropa? Ovo sada je bez svake sale: Ukoliko prihvatas cirilicnog sponzora? Dobrovoljno se prijavljujem,bez zezanja, da se ovakve stvari ne ponavljaju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA