ŠER: Mislila sam da je Madona kučka!

"Nikada je nisam mrzela, ali priznajem da sam mislila da je kučka! Štaviše, cenim njen rad. Ona je izvanredan umetnik, iako ne volim baš sve što ona radi", izjavila je 67-godišnja pevačica

  • 2

Pevačica Šer nedavno se vratila na muzičku scenu sa pesmom "Woman's world", dok je neretko svoje pojavljivanje u medijima ostvarivala šokantnim izjavama i događajima u životu. Ovoga puta je govorila o svojoj koleginici Madoni, o kojoj, kako kaže, nije imala visoko mišljenje.

Naime, Šer je u intervjuu za "Hafington post" izjavila da ceni Madonin rad i da je, pored neslavnog mišljenja o njoj, zapravo ne mrzi.

- Ne, nikada je nisam mrzela, ali priznajem da sam mislila da je kučka! Štaviše, cenim njen rad. Ona je izvanredan umetnik - izjavila je 67-godišnja pevačica, i dodala da, ipak, ne voli baš sve što Madona radi.

- Ona ima osećaj da uoči trend mnogo pre svih, i uvek je imala dobre spotove. Osim onoga "MDNA" (šta god to bilo), ja nemam ništa da zamerim - ispričala je pevačica.

(J. J./huffingtonpost.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Ivana B.

    2. oktobar 2013 | 00:18

    Śer je najbolja !!!! Obožavam ti ženu !!

  • NL

    2. oktobar 2013 | 02:21

    Ser je super, volim njenu muziku. Madonna je isto super, radi svoj posao profesionalno, samo ona mnogo izaziva, ali zato i uspepa....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA