CAKANA OPLJAČKANA: Lopovi su mi odneli sve iz kuće!

"Odneli su skoro sve - nakit, novac, oružje, satove, garderobu, suvenire - samo nakit i satovi vrede više od 20.000 evra! Ma, upropastili su mi život!", uznemireno je ispričala pevačica

  • 19

Pevačica Dragica Radostavljević Cakana i njen suprug, advokat Nebojša Negić, opljačkani su tokom vikenda, a lopovi su iz njihove kuće u Sremčici odneli, pored drugih vrednih stvari, i nakit i satove u vrednosti od 20.000 evra!

Par je tokom dana u nedelju otišao u šetnju s psom, nedaleko od kuće, dok su provalnici, kako objašnjava Cakana, ušli na zadnji ulaz, kroz najmanji prozor koji su razvalili.

- Odneli su skoro sve - nakit, novac, oružje, satove, garderobu, suvenire, i nama druge bitne stvari koje smo godinama skupljali. Samo vrednost nakita iznosi više od 20.000 evra! Ma upropastili su mi život - rekla je vidno potresena pevačica za "Kurir".

Pevačica i njen suprug uživali su u nedeljnom popodnevu, nedaleko od kuće, ni ne sluteći da im baš u tom trenutku provalnici tumaraju po imanju i odnose vredne stvari.

- Prvo su naišli na Nebojšinu sobu, koju su opelješili, a zatim su prešli u moju i sve ostale prostorije u kući. Ne možete da zamislite kako sam se osećala! Svaki kutak osim tog prozorčeta nam je pokriven kamerama, a sada nam stiže i oružje, tako da ću da pucam na svaku osobu koja mi se približi kući. Ubijam ili u najmanju ruku ranjavam! Eto tako! - ljutito je ispričala Cakana.

(J. J./Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa stankovic

    2. oktobar 2013 | 05:21

    Opljačkao te onaj koji je znao za prozorče, a to je neki od tvojih "prijatelja"

  • Gfsa

    2. oktobar 2013 | 00:44

    Odvojene sobe ? ! Moderan brak

  • Uskoro

    2. oktobar 2013 | 05:10

    Kako došlo tako ošlo, ona 'pjevačica poštenica' a on 'advokat', novac i zarada od ova dva zanimanja je najprljaviji i grešniniji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA