ESMERALDA NA DROGAMA: Kokain mi je uništio život!

"Bila sam mlada, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Šmrkala sam kokain i nepromišljenost i ludost su me umalo koštali života", izjavila je latinoamerička glumica Letisija

  • 9

Proslavljena glumica i zvezda latinoameričke serije "Esmeralda" Letisija Kalderon, koja sada ima 45 godina, u jednom intervjuu je otkrila da je njen život iz bajke postao pakao zbog konzumiranja droge i stečene zavisnosti.

- Bila sam mlada, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost i ludost su me zamalo koštali života. Šmrkala sam i kokain, a u to su me uvukli dugogodišnji prijatelji - iskrena je bila Letisija.

Glumicu je iz zavisničke agonije otreznila tragična smrt bliske prijateljice, koja joj je usled predoziranja preminula na rukama. Unezverena Leticija je nakon traumatičnog iskustva obećala sebi da više neće uzimati narkotike, nakon čega se dugo vremena borila s depresijom.

- Srećna sam što je ta noćna mora iza mene. Droga je zlo koje uništava živote. Zato ne treba ćutati o tome, nego treba edukovati ljude i upozoriti ih na sve opasnosti poroka - rekla je Esmeralda.

(J. J./dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase

    2. oktobar 2013 | 18:11

    Esmeralda konacno PROGLEDALA .

  • Milan

    2. oktobar 2013 | 15:23

    Ceca na drogama,Jeca na drogama...itd,itd...

  • Namcor

    2. oktobar 2013 | 18:24

    Prva i poslednja latino serija koju sam gledao.Od tada je krenula lavina istih.Nek si se izborila sa zlom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA